Homepage  / Netflix

Tot ce știm despre al treilea film din seria „365 zile” / „365 Days”. Netflix a anunțat când e premiera

Tot ce știm despre al treilea film din seria „365 zile” / „365 Days”. Netflix a anunțat când e premiera

de Roxana Mirea,

Netflix a confirmat deja că va exista și un al treilea film al seriei „365 de zile”. În urma succesului primului film controversat, platforma de streaming a confirmat apariția următoarelor două părți. Fanii au așteptat cu sufletul la gură „365 Days: This Day”/„365 de zile: Acea zi”, care a avut premiera pe Netflix, pe 27 aprilie 2022. Ei bine, cei care au văzut filmul, cu siguranță, se întreabă când va apărea și continuarea. Netflix a anunțat care este data de lansare.

„365 zile”, tot ce știm despre al treilea film

Update 21 iunie: Vești excelente pentru fanii seriei „365 zile” / „365 Days”. Netflix a anunțat că cel de-al treilea film din seria „365 de zile” are premiera chiar în această vară, pe 19 august. Acest al treilea film va aduce și deznodământul poveștii de iubire dintre Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka) și Massimo Torricelli (Michele Morrone).

Știre inițială:

Filmele din seria „365 de zile” se bazează pe trilogia scrisă de autoarea poloneză Blanka Lipinska. Cele două continuări ale primului film au adus înapoi echipa de creație originală care a făcut din 365 Days un succes neașteptat.

Lucrăm îndeaproape cu Blanka Lipinska, autoarea trilogiei de cărți „365 de zile” și scenarista filmului, pentru a continua povestea Laurei și a lui Massimo pe ecran. Călătoria lor împreună este plină de multe răsturnări de situație, pe măsură ce personajele noastre continuă să crească și să învețe mai multe despre ele însele”, a declarat Łukasz Kluskiewicz, manager de achiziție de conținut al filmelor Netflix pentru CEE și Polonia, potrivit digitalspy.com.

„365 Days” a fost recunoscut în întreaga lume drept varianta poloneză a filmului „50 Shades of Grey”. În 2020, când mare parte a lumii era în lockdown, pelicula a devenit în timp record un fenomen mondial pe Netflix. Al doilea film al seriei a avut premiera pe 27 aprilie, iar Netflix a confirmat că va exista și un al treilea film al seriei „365 de zile”.

Când ar avea premiera al treilea film al seriei „365 de zile”.

Deși știm cu certitudine că un al treilea film al seriei este cu siguranță pe drum, data exactă a lansării sale pe Netflix rămâne neclară în acest moment.

Vestea bună este că s-ar putea să nu mai fie prea mult de așteptat – al doilea și al treilea film au fost anunțate în același timp și au fost filmate unul după altul, așa că este posibil să vedem cel de-al treilea film înainte de sfârșitul anului 2022, scrie radiotimes.com.

În cazul în care acest scenariu nu se va adeveri, există șanse mari ca al treilea film să fie lansat la începutul anului 2023.

Despre ce va fi vorba în 365 Days 3

Al treilea film al seriei „365 de zile” se va baza pe ultimul volum al trilogiei scrisă de Blanka Lipinska. Rezumatul filmului „365 Days 3” are legătură ce s-a întâmplat în cea de-a doua parte, așa că, dacă nu ați văzut „365 de zile: Acea zi”, există o foarte mare posibilitate să dați peste spoilere.

În urma împușcăturii dramatice de la sfârșitul celui de-al doilea film, se pare că cea de-a treia parte va continua cu Laura și Massimo încercând să își repare relația, care a întâmpinat mai multe obstacole până acum.

De asemenea, ne putem aștepta să vedem mai multe despre Nacho și tatăl său. Sinopsisul celui de-al treilea roman al lui Lipinska – care se numește „The Next 365 Days” („Următoarele 365 de zile”) – sună astfel: „Ca soție a lui Don Massimo Torricelli, unul dintre cei mai periculoși șefi mafioți din Sicilia, viața Laurei este un roller coaster.

Ea este adesea în pericol, potențiala țintă a dușmanilor fără scrupule ai lui Massimo, care nu se vor opri de la nimic pentru a-l distruge. Când Laura este grav rănită într-un atac, însărcinată și luptând pentru a supraviețui, Massimo se confruntă cu cea mai grea decizie din viața lui. Ce va fi viața lui fără Laura? Va fi capabil să își crească singur copilul? Care va fi soarta familiei sale și ale cui 365 de zile s-ar putea încheia?”

„365 de zile” 3 – distribuție

Anna-Maria Sieklucka și Michele Morrone vor reveni în rolurile principale: Laura și, respectiv, Massimo. De asemenea, se pare că ne putem aștepta să îl vedem mai mult pe Simone Susinna în rolul lui Nacho.

Între timp, Magdalena Lamparska și Otar Saralidze se vor întoarce și ei în rolul Olgăi și al lui Domenico, care și-au anunțat logodna în cel de-al doilea film.

Grażyna Szapołowska și Tomasz Stockinger ar putea, de asemenea, să se întoarcă în rolul părinților Laurei, Klara și Tomasz, dar pare puțin probabil să vedem o revenire a lui Natasza Urbańska, în rolul Annei.

Și, bineînțeles, ar putea apărea și câteva fețe noi.

Povestea din „365 de zile”

Povestea din prima parte a viitoarei trilogii – despre o tânără poloneză încarcerată de un gangster sicilian care îi dă un an să se îndrăgostească de el – a provocat o reacție considerabilă, criticii susținând că sunt romantizate agresiunea sexuală și sindromul Stockholm.

Deadline.com a scris că, după lansarea sa, 95.000 de oameni au semnat o petiție pentru scoaterea filmului de pe Netflix. Totodată, cântăreața Duffy a fost la un pas de a fi răpită și a trimis apoi o plângere direct lui Reed Hastings, CEO-ul Netflix.

Filmul a fost în Top 10 pe Netflix în peste 90 de țări și a fost al patrulea cel mai căutat film pe Google în 2020.

Cu toate acestea, „365 Days” a avut critici proaste, iar cei care l-au văzut nu au fost deosebit de impresionați de poveste. Ceea ce i-a făcut pe abonați să vorbească despre subiect și să vizioneze filmul au fost scenele „fierbinți” presărate de-a lungul filmului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton