Homepage  / Filme Online / Netflix

Tot ce știm despre noile episoade din „Ozark”, sezonul 4, partea 2. Când a programat Netflix premiera

Tot ce știm despre noile episoade din „Ozark”, sezonul 4, partea 2. Când a programat Netflix premiera

de Andra Stana,

Netflix a lansat recent un teaser pentru episoadele finale din „Ozark”. Partea 2 din sezonul 4 va fi lansată în aprilie de platforma de streaming. Iată ce știm până în acest moment despre serialul cu Julia Garner, Charlie Tahan, Lisa Emery și Jason Bateman.

Episoadele finale din Ozark vor ajunge pe Netflix mai devreme decât ne așteptam. Acest lucru a fost primit cu bucurie de fanii seriei. Ultimul episod din sezonul 4, partea 1 s-a terminat în coadă de pește, scrie tvguide.com. Vă reamintim că sezonul 4 din „Ozark” a fost adăugat de Netflix pe 21 ianuarie. Partea 1 a sezonului 4 este formată din 7 episoade.

Când e programată premiera „Ozark”, sezonului 4, partea 2

Ozark este o dramă captivantă cu acțiunea plasată în prezent. Serialul urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri. Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obișnuiți.

Netflix a anunțat că „Ozark”, sezonul 4 Partea 2, va avea premiera vineri, 29 aprilie 2022. Până atunci, puteți viziona primele trei sezoane și jumătate din „Ozark”.

Netflix a lansat un teaser pentru sezonul 4, partea 2 din „Ozark”

De ce se încheie „Ozark” după lansarea sezonul 4, partea 2

Sezonul 4 din „Ozark” a fost împărțit în două părți, cu un total de 14 episoade care vor fi difuzate în 2022. „Ozark” sezonul 4 partea 1 a fost format din 7 episoade, alte 7 urmând să fie lansate pe 29 aprilie 2022.

Showrunnerul Chris Mundy a explicat recent decizia de a împărți sezonul 4 în două. El a spus, pentru The Wrap: „Am simțit că după aceea (după sezonul 5) – nu am vrut să ne repetăm, nu am vrut ca spectacolul să continue doar pentru că e vorba de un serial”.

„Deci, într-adevăr, decizia a fost întotdeauna între patru [sezoane] sau cinci [sezoane]. Și apoi Netflix a venit cu ideea de a spune: „Vom face patru sezoane, dar o vom prelungi și o vom împărți astfel’ și am simțit că așa e perfect.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton