Homepage  / Cinema / Netflix

Tot ce știm despre remake-ul „Rebecca”, pe care Netflix îl va lansa anul acesta

Tot ce știm despre remake-ul „Rebecca”, pe care Netflix îl va lansa anul acesta

de Redactia Tvmania

Încă nu știm data de lansare, dar unul dintre cele mai așteptate filme Netflix în 2020 este noua versiune „Rebecca”, cu Lily James și Armie Hammer în rolurile principale.

 

„Azi noapte am visat iar că eram la Manderley”. Așa începe „Rebecca”, probabil cel mai cunoscut roman al scriitoarei britanice Daphne du Maurier, lansat în 1938.

Cartea cu accente de thriller gotic era ecranizată doi ani mai târziu în regia lui Alfred Hitchcock, iar pelicula primea Oscarul pentru cel mai bun film al anului. Protagoniști erau atunci Joan Fontaine și Laurence Olivier, amândoi minunat de tineri, ea delicată și ezitantă, el foarte distant. 

 

Povestea îi are în centru pe aristocratul Maxim de Winter, proprietarul domeniului Manderley, și pe a doua lui soție, o femeie tânără, fără sânge albastru sau bani. După ce cuplul se întoarce acasă, doamna de Winter ajunge în pragul unei crize nervoase, copleșită de lupta imposibil de câștigat cu fantoma primei doamne de Winter, Rebecca, decedată în circumstanțe misterioase. 

 

În versiunea Netflix,  Armie Hammer („Strigă-mă pe numele tău”) este Maxim de Winter, Lily James („Cenușăreasa”) este doamna de Winter, iar rolul doamnei Danvers, menajera de la Manderley și personaj esențial pentru intrigă, îi revine lui Kristin Scott Thomas. Mai au roluri în film Keeley Hawes, Ann Dowd și Sam Riley, dar lipsește o informație esențială: nu se știe cine o va interpreta pe Rebecca de Winter. 

 

Filmările au fost făcute vara trecută în Anglia și se pare că au marcat-o pe Lily James. Actrița declara despre personajul ei, citată de independent.co.uk:

„Este intimidată și manipulată, mental se află într-un loc dificil. Tot aveam atacuri de panică și după ce am terminat filmările, nu mă puteam desprinde”.

 

Netflix nu a anunțat nimic apropo de premieră, dar speculații sunt, cum că filmul ar putea fi lansat în perioada Halloween-ului, dată fiind atmosfera din „Rebecca”, sau chiar la sfârșitul anului, pentru a fi eligibil la galele importante de la începutul lui 2021. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton