Homepage  / Seriale / Seriale americane

Tot ce știm despre sezonul al patrulea din „Străina”

Tot ce știm despre sezonul al patrulea din „Străina”

de Redactia Tvmania

Pe 10 decembrie, ne despărțim de sezonul al treilea al serialului „Străina”/ „Outlander”, care se poate vedea acum și în România, în același timp cu restul lumii, pe platforma Netflix.

 

Povestea care a început cu o infirmieră din 1945 care ajunge în mod misterios înapoi în timp, în 1743, s-a complicat cât se poate de mult. Între timp, peregrinările înainte și înapoi în timp și situațiile dramatice, și din trecut și din viitor, și-au câștigat fanii și audiența suficientă pentru a merge înainte pe firul cărților scrise de Diana Gabaldon. Cu sezonul al patrulea, producătorii de la Starz vor ajunge la cea de-a patra parte a seriei scriitoarei americane, „Tobele toamnei”/„Drums of Autumn” (1996).

La fel ca și George R.R. Martin, Diana Gabaldon s-a oprit din scris când a început serialul, dar, ghinion!, avea deja publicate volumele până la partea a opta. Așa că, cel puțin deocamdată, mai putem face încă speculații despre evenimentele care vor urma. Evident, dacă vor urma povestea Dianei Gabaldon. Dar ce e sigur, e sigur. Vedeți mai jos șase lucruri despre sezonul al patrulea pentru care putem băga mâna în foc!

 

1. Vor fi 13 episoade

Sezonul al patrulea din „Străina” va avea 13 episoade, ca și cel de-al treilea, care vor ajunge pe micile ecrane în toamna lui 2018. „Lucrăm deja la sezonul al patrulea, în condițiile în care mai filmăm și pentru sezonul trei. Provocarea este să ajungem pe micile ecrane în toamna următoare”, a declarat showrunner-ul Ronald D. Moore în august, pentru „Entertainment Weekly”.

 

2. Jamie și Claire se mută în America

Acțiunea se mută în Carolina de Nord, pe vremea aceea, o simplă colonie. „E un fel de la revedere, Scoția”, le-a spus Sam Heughan (interpretul lui Jamie) celor de la bazaar.com.
„Dar va fi foarte interesant pentru că intrăm într-o lume nouă, iar America chiar era o lume nouă”, a mai adăugat actorul. Nu vor filma însă în America. Ronald D. Moore a declarat pentru „Entertainment Weekly” că Europa de Est va „juca” foarte bine rolul Carolinei de Nord.

 

3. Mătușa Jocasta va avea un rol important

Sezonul al patrulea va fi „cu totul despre Jocasta”, a declarat coproducătorul Maril Davis pentru „EW”. Descrisă ca fiind „foarte puternică”, ea este sora mai mică a mamei lui Jamie și va fi intepretată de actrița Maria Doyle Kennedy, pe care am mai văzut-o în serialele „Downton Abbey” și „Dinastia Tudorilor”/„The Tudors”.

4. Avem negativ nou!

Actorul Ed Speleers, tot din garnitura de la „Downton Abbey”, îl va interpreta pe Stephen Bonnet, un pirat și un contrabandist, care va fi noua piatră de încercare pentru cuplul Jamie și Claire (Caitriona Balfe).

 

5. Brianna și Roger se întorc

Poate Claire și-a lăsat fiica în secolul al 20-lea pentru a se întoarce la Jamie, dar asta nu înseamnă că nu o s-o mai vedem pe Bree sau nu o să mai știm nimic despre relația ei cu Roger. Producătoarea Maril Davis a confirmat pe Twitter că-i vom vedea pe cei doi în următorul sezon.

 

6. Rollo este cel mai drăguț!

Tânărul Ian va avea un câine, pe nume Rollo, care va fi „interpretat” de două patrupede din rasa Northern Inuit. „Rollo și tânărul Ian se vor întâlni la docurile din Carolina de Nord. Când Ian va câștiga câinele la un joc de cărți, cei doi vor deveni o pereche de nedespărțit”, le-a spus Diana Gabaldon celor de la „EW”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton