Homepage  / Filme Online / Netflix

Tot ce trebuie să știi despre „A Boy Called Christmas”. Filmul s-a aflat în fruntea clasamentului Netflix în România

Tot ce trebuie să știi despre „A Boy Called Christmas”. Filmul s-a aflat în fruntea clasamentului Netflix în România
7

de Andra Stana,

„A Boy Called Christmas” a fost unul dintre cele mai așteptate filme de Crăciun ale anului 2021. Pelicula, tradusă la noi „Un băiat numit Crăciun”, a ajuns repede pe primul loc în top 10 cele mai urmărite filme de pe Netflix. Rezultatul, în doar două zile de la lansarea sa pe platforma de streaming.

„A Boy Called Christmas”/„Un băiat numit Crăciun” spune povestea unui băiat obișnuit, pe nume Nikolas. Acesta pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm.

Având alături un ren încăpățânat, pe Blitzen, și un șoricel credincios, care este animalul său de companie, Nikolas își întâlnește în curând destinul în această poveste magică, amuzantă și emoționantă, care demonstrează că nimic nu este imposibil.

Maggie Smith, în distribuția „A Boy Called Christmas” (Netflix)

„Un băiat numit Crăciun” a avut premiera pe Netflix pe miercuri, pe 24 noiembrie.

Filmul îi are în distribuție pe Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant (voce), Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent și Maggie Smith.

Regia filmului din top 10 filme Netflix în România este semnată de Gil Kenan („Poltergeist” 2015, „Scream: The TV Series” 2015, „City of Ember” 2008, „Monster House” 2006).

Pelicula de Crăciun este o adaptare după cartea de succes omonimă, semnată de Matt Haig.

Tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-„A-Boy-Called-Christmas.-Filmul-in-fruntea-clasamentului-Netflix-in-Romania-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Trailer „A Boy Called Christmas”/„Un băiat numit Crăciun”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton