Homepage  / Ultimul număr

Tot ce trebuie să ştii despre finaliştii de la „Românii au talent”!

Tot ce trebuie să ştii despre finaliştii de la „Românii au talent”!

de Redactia Tvmania

...Şi-au rămas doar 12

Am fost la ultima semifinală de la “Românii au talent” şi i-am văzut pe cei care completează duzina de conaţionali înzestraţi, pentru finala din 25 aprilie. Concluzia? Cea mai urmărită emisiune din ultimul deceniu se degustă şi mai bine pe viu!

Cu o oră înainte de începutul celei de-a patra semifinale, studioul care găzduieşte blockbuster-ul de la Pro TV e un furnicar. Susţinătorii, jurnaliştii şi ceilalţi oameni din public mişună de-a lungul gradenelor pentru a-şi ocupa locurile, iar un membru al echipei îi supraveghează de lângă scaunele celor trei juraţi.

Când în sfârşit s-au aşezat, el îi îndeamnă să nu se zgârcească la aplauze şi să nu întârzie când ies afară în pauzele publicitare. Regizorul de platou îi anunţă pe amfitrioni că mai au un minut până la intrarea în direct cu “Ştirile Pro TV”, prilej pentru Pavel Bartoş şi Smiley să-şi ajusteze unul altuia papioanele şi să parcurgă în viteză textul de pe prompter, pentru o ultimă repetiţie.

Apăsăm butonul de fast-forward, ne oprim după puţin peste 60 de minute, iar atmosfera e electrică! Publicul chiuie şi ovaţionează asurzitor, iar Smiley şi Bartoş apar în paşi de dans, deschid balul, apoi se retrag, în funcţie de indicaţiile regizorului de platou, fie în “foişor”, fie pe “limbă”, fie undeva pe scările din stânga scenei.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton