Homepage  / Filme Online / HBO

Tot ce trebuie să știi despre noul film „Father of the Bride”. Distribuție, trailer

Tot ce trebuie să știi despre noul film „Father of the Bride”. Distribuție, trailer

de Andra Stana,

Clasicul „Father of the Bride”/„Tatăl miresei” va avea un remake. Din distribuția noii pelicule, care urmează să fie lansată pe platforma de streaming HBO Max, fac parte Andy Garcia și Gloria Estefan. Iată ce rol va avea Brad Pitt în realizarea filmului produs de Warner Bros.

[toc] 

Remake-ul „Father of the Bride” are acum și trailer oficial

Filmul „Father of the Bride” urmărește firul lungmetrajului original cu Spencer Tracy din 1950 și îndrăgitul remake „Tatăl miresei” cu Steven Martin din 1991. Noutatea vine din faptul că povestea se va axa acum pe relațiile multiple din cadrul unei mari familii cubano-americane, scrie filmnow.ro.

Regia este semnată de Gaz Alazraki („Club de Cuervos”), iar celebrul actor de origine cubaneză Andy Garcia, a cărui filmografie numără peste 100 de titluri, a declarat pentru „Hollywood Reporter”: „Sunt foarte încântat să joc în „Tatăl miresei”, o poveste care a bucurat publicul atât de mulți ani și care va evidenția, de această dată, moștenirea culturală cubaneză. 

Pelicula va putea fi urmărită pe HBO Max începând din iunie 2022.

Care este povestea din noul film „Tatăl miresei”

Sofia (Adria Arjona) își surprinde părinții – Billy (Andy Garcia) și Ingrid (Gloria Estefan). Tânăra îi anunță pe cei doi că s-a logodit și urmează să se mărite cu noul ei iubit Adnan (Diego Boneta). Pentru o nuntă ca la carte, Billy și Ingrid (Andy Garcia și Gloria Estefan) decid să țină secret faptul că vor divorța.

În film mai apar Isabela Merced, Enrique Murciano, Macarena Achaga, Ana Fabrega și Chloe Fineman.

Andy Garcia și Brad Pitt sunt producători executivi. 

Trailerul filmului „Father of the Bride” 2022

„Tatăl miresei”, o franciză cu lipici

„Tatăl miresei” este cel mai nou film al unei francize extrem de îndrăgite, care a început cu clasicul film omonim din 1950, cu Spencer Tracy și Elizabeth Taylor în rolul părinților unei viitoare mirese, a cărei nuntă îi provoacă mai ales tatălui o avalanșă de îngrijorări și anxietăți. 

O altă versiune de mare succes a fost comedia din 1991, cu Steve Martin și Diane Keaton în rolurile celor doi părinți, regizată de Nancy Meyers.

Aceasta a fost, de altfel, evocată într-un moment special găzduit de Netflix America în septembrie 2021. Membrii distribuției s-au întâlnit, au revăzut un montaj cu momente memorabile din filmul lui Nancy Meyers și au văzut cum arată casa familiei Banks din film în 2020.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton