Homepage  / Seriale turceşti

Tot ce trebuie să știi despre serialul turcesc „Păsări rănite” (Happy Channel)

Tot ce trebuie să știi despre serialul turcesc „Păsări rănite” (Happy Channel)
7

de Anda Dincă,

Postul Happy Channel aduce din 19 ianuarie, de la ora 19.00, un nou serial turcesc, “Păsări rănite” (în original “Yarali Kuslar”), cu Gizem Arıkan și Ali Yasin Özegemen în rolurile principale. Producția a avut 165 de episoade la turci și a fost difuzată de postul Kanal D din aprilie până în noiembrie 2019.

În centrul poveștii se află Meryem Çelik (Gizem Arıkan), o tânără a cărei viață se schimbă radical atunci când tatăl ei, Durmuş (Hasan Ballıktaş), ajunge la închisoare și ea rămâne singură pe lume.

Fata renunță la școală ca să se întrețină atât pe ea, cât si pe Ömer (Emre Mete Sönmez), un băiețel pe care cineva i l-a dat tatălui ei ca să-l vândă. Meryem îl consideră pe Ömer fratele ei mai mic, fără să știe că e copilul unui important om de afaceri, Levent Metehanoğlu (Ali Yasin Özegemen).

Levent este un bărbat care a gestionat cu succes afacerea familiei și a fost mereu un bărbat optimist și plin de viață.

Asta până în ziua în care trece printr-o tragedie: soția sa, Rana moare, iar fiul său, Efe, dispare. Mai mult ajunge să îl creadă și pe Efe mort după ce îl caută peste tot și nu îl găsește. Lucrurile se schimbă pentru el în bine atunci când îi întâlnește din întâmplare pe Meryem și Omer. 

Cine sunt Gizem Arıkan și Ali Yasin Özegemen, actorii principali din „Păsări rănite”

Frumoasa Gizem Arıkan s-a născut în urmă cu 27 de ani la Istanbul și a debutat în actorie în 2016 cu un rol în filmul “Aşkın 5 Hal”.

În 2018 a jucat în al doilea lungmetraj din cariera ei, comedia romantică “Organik Aşk”, care i-a avut în rolurile principale pe Gizem Karaca și Mustafa Mert Koç.

“Păsări rănite” a fost primul ei proiect tv, iar după el a jucat în producția “În bătaia inimii” (“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”). Serialul (care a fost difuzat, pentru o perioadă, și pe micile noastre ecrane de Kanal D) s-a terminat la turci anul trecut în iunie după 6 sezoane. Gizem Arıkan s-a alăturat distribuției în ultimul sezon și a dat viață personajului Didem.

Tânăra actriță este pasionată de modă și de călătorii și își ține la curent fanii de pe Instagram urcând poze din toate locurile frumoase în care ajunge. 

Despre serialul “Păsări rănite”, Gizem Arıkan a povestit că a fost ca o “școală” pentru ea:

„Sunt atât de emoționată. Sunt foarte fericită să fac parte din distribuția acestui serial, este ca o școală pentru mine. Lucrez cu o echipă care își face treaba foarte bine. Toți îmi sunt de mare ajutor. Există multă muncă în spatele camerei, așa că aș dori să mulțumesc întregii noastre echipe, dar și personajului meu, Meryem, pentru că m-a făcut să trăiesc niște sentimente foarte frumoase. Sper să le placă și telespectatorilor noștri. Fie ca energia noastră frumoasă să ajungă și la ei”, a declarat actrița la debutul serialului în Turcia”, citată de eurod.kanald.com.tr.  

Gizem Arıkan / Instagram

Turcul Ali Yasin Özegemen (32 de ani), care și-a început cariera ca model, a debutat și în actorie odată cu rolul principal din “Păsări rănite”.

Ali Yasin este un iubitor de animale, în special de pisici, adoră să conducă motociclete și se relaxează pictând.

Una dintre operele sale de artă este o pânză pictată cu figura Jokerului, unul dintre personajele sale preferate. Într-un interviu, el a dezvăluit că încă din clasa a patra a participat la diferite competiții sportive precum baschet, atletism, aikido și kick boxing.

Debutul în showbizul turcesc l-a făcut odată cu participarea la reality show-ul “Big Brother” în 2015.

Ali Yasin Özegemen / captură video

Pentru a intra cât ai mai bine în pielea lui Levent, un bărbat care a rămas fără cele mai dragi persoane din viața lui, a trebuit să recurgă la ajutor psihologic și să meargă la terapie.

“Când am citit prima dată scenariul, ochii mi s-au umplut de lacrimi. Am încercat să mă pun în pielea lui Levent, dar la început nu am putut. De fiecare dată când încercam să redau acele dureri, simțeam că o să-mi pierd mințile. Imaginează-ți că pierzi cei mai importanți oameni din viață în același timp. Este un personaj greu de dus. Nu a fost ușor să intru în pielea lui. De aceea am primit sprijin atât pentru a-i înțelege trauma, cât și pentru a-mi păstra mintea sănătoasă”, a zis el, citat de milliyet.com.tr.

pasari-ranite-65853959_358942454819546_8225003147983060992_n-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton