Homepage  / Seriale / Seriale americane

Tot ce trebuie să știți despre noile episoade din „Totul despre sex”

Tot ce trebuie să știți despre noile episoade din „Totul despre sex”

de Redactia Tvmania

De câteva luni deja, din ianuarie mai exact, scenariștii lucrează la mult-așteptata continuare a serialului „Totul despre sex”, intitulată „And Just Like That”, care va fi disponibilă pe platforma americană HBO Max. Seria originală a fost difuzată de HBO între 1998 și 2004, a avut 94 de episoade de-a lungul celor șase sezoane și a primit 54 de nominalizări la Emmy (din care 6 câștigătoare) și 24 la Globul de Aur (materializate în 8 statuete).

Iată mai jos toate informațiile care se știu până la acest moment.

Data premierei

HBO Max nu a anunțat încă data premierei, dar filmările vor începe în curând, scrie Variety. Noua serie va avea zece episoade, difuzate în exclusivitate pe HBO Max.

Povestea

„And Just Like That” le prezintă pe cele trei prietene – Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon) – la vârsta de 50 de ani, jonglând cu noi obstacole ale vieții. Cele trei nu vor rămâne însă blocate în trecut. „Aceste personaje nu își retrăiesc vârsta de 30 de ani”, a declarat Casey Bloys, directorul de conținut al HBO Max, pentru TVLine.

Seria va include în poveste și pandemia de COVID-19. Sarah Jessica Parker a declarat pentru Vanity Fair că pandemia „va face, evident, parte din poveste, pentru că acesta este în orașul în care trăiesc aceste personaje (New York, grav lovit de pandemie)”. Parker, care a subliniat că Miranda și Charlotte sunt acum părinți de adolescenți, a lăsat să se înțeleagă cum arată viața lui Carrie, spunând, în același interviu: „Cât despre Carrie, care nu are familie dincolo de prietenii ei, unde este ea profesional?”.

Ce se întâmplă cu Samantha

Kim Cattrall (Samantha Jones)

Kim Cattrall (Samantha Jones)

Cel mai dificil lucru cu care se confruntă noul sezon este absența din distribuție a lui Kim Cattrall, interpreta savuroasei Samantha. Actrița nu a făcut niciun secret din dorința de a nu mai participa într-o eventuală continuare, dar rămâne de văzut cum ar putea funcționa acțiunea fără veselia și farmecul personajului Samantha Jones.

Într-un interviu acordat TVLine, directorul de conținut al HBO Max a dezmințit toate speculațiile potrivit cărora Samantha ar putea fi ucisă dramatic, sugerând că, de fapt, aceasta s-a îndepărtat de restul grupului.„La fel ca în viața reală, oamenii vin în viața ta, oamenii pleacă”, a spus Bloys. „Unele prietenii se estompează și încep noi prietenii. Prietenii pe care îi ai când ai la 30 de ani poate că nu îi vei avea și la 50 de ani.”

La rândul ei, Sarah Jessica Parker, cea cu care Catrall nu s-a înțeles deloc la filmări, a declarat că: „Samantha nu face parte din această poveste. Dar ea va face întotdeauna parte din noi. Indiferent unde suntem sau ce facem.”

În plus, interpreta lui Carrie a declarat că în noile episoade nu va apărea o altă a patra prietenă, care să o înlocuiască pe Samantha. „Nu vrem să aducem un al patrulea personaj. Avem New York City ca al patrulea personaj”, a spus ea. „Vor fi o mulțime de personaje noi și interesante de care suntem încântați”.

Noutăți în distribuție

În continuarea de la „Totul despre sex”, nu vor apărea nici Mr Big (Chris Noth), nici Smith Jarod (Jason Lewis), iubitul devenit star de cinema al Samanthei, nici Steve Brady (David Eigenberg), tatăl copilului Mirandei, însă vom revedea alte fețe familiare. Cum ar fi fermecătorul Aidan, jucat de John Corbett, care a mărturisit în aprilie că va apărea în mai multe episoade din noul sezon, sau cântăreața Jennifer Hudson, care a jucat-o pe asistenta lui Carrie în primul film.

Sara Ramirez

Sara Ramirez

Din distribuție va face parte și Sara Ramirez, cunoscută la noi din „Anatomia lui Grey”, unde a fost dr. Callie Torres, care asigură partea de diversitate a producției. Actrița, care este bisexuală, o joacă pe Che Diaz, un comediant non-binar (termen folosit pe cineva a cărui identitate de gen nu este exclusiv masculină sau feminină), ciudat, care găzduiește un podcast la care Carrie participă frecvent. „Che este o prezență mare, cu o inimă mare, al cărei simț scandalos al umorului și o perspectivă umană progresivă asupra rolurilor de gen i-au făcut pe ei și pe podcastul lor foarte populari”, a declarat HBO Max într-un comunicat de presă din mai 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton