Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tot ce trebuie să știți despre „Oscuro deseo”, serialul Netflix cu Maite Perroni în rol principal

Tot ce trebuie să știți despre „Oscuro deseo”, serialul Netflix cu Maite Perroni în rol principal

de Redactia Tvmania

„Oscuro deseo” se alătură listei lungi a producțiilor originale ale Netflix. Thrillerul mexican, care va avea premiera pe 15 iulie, cu Maite Perroni în rol principal, promite o poveste plină de suspans, mister, obsesii și asasinări.

 

Povestea redă viața Almei Solare (Maite Perroni), o profesoară de drept cu prestigiu, care la sfârșitul unei săptămâni o vizitează pe prietena sa cea mai bună pentru a-I oferi sprijin după ce aceasta a divorțat. Prietena ei o va convinge pe Alma să aibă o aventură în scurta lor vacanță, moment în care îl va cunoaște pe Dario Guerra, un tânăr de 23 de ani cu care va trăi cea mai pasională aventură a vieții ei.

După acel weekend Alma îl bănuiește pe soțul ei că o înșeală cu asistenta acestuia, însă viața profesoarei va deveni un iad în momentul în care Dario, cel cu care și-a înșelat soțul, îi va deveni elev. Ceea ce a început ca o mică aventură de weekend se transformă într-o pasiune intensă, apoi o obsesie periculoasă, care dezleagă un lanț de secrete din trecut. În serie va exista și o crimă care, într-un fel, nu va lasa pe nimeni nevinovat.


 

„Cred că da, este cel mai complex personaj pe care l-am jucat. Nu vreau să compar, deoarece fiecare proiect are personalitatea sa, dar, în acest caz, dincolo de a expune sexualitatea Alma, personajul meu, oferă  viață unei femei care are structură, gândire și un discurs care vorbește despre drepturile femeilor și de asemenea, este profesoară, dar în cele din urmă sfârșește încurcată în propriile cuvinte, acționând sub un instinct la fel de fundamental precum dorința sexuală. În structura personajului meu, păcatul nu este sexul, ci propriul său discurs și incongruențele actelor sale care generează îmbinări din ce în ce mai complexe”, a declarat Maite Perroni despre personajul pe care îl interpretează în serialul  „Oscuro deseo”.

 

Producția serialului a început în mai 2019, inițial avea să fie numit „Todo por Ti” și a fost filmată în Mexic.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton