Homepage  / Articole

Află totul despre noile fete Bond, din „Skyfall”

Află totul despre noile fete Bond, din „Skyfall”

de Redactia Tvmania

Anul acesta, se împlinesc 50 de ani de la lansarea primului film cu 007 pe marile ecrane, iar în toamnă – pe 26 octombrie, în România, ca să fim exacţi – se lansează cea de-a 23-a peliculă din serie. Daniel Craig revine în rolul lui Bond, alături de feţele noi, Naomie Harris şi Bérénice Marlohe.

Distribuţia noului film cu 007, „Skyfall”, a fost anunţată în noiembrie anul trecut, atunci când actriţele Naomie Harris şi Bérénice Marlohe au fost prezentate drept următoarele fete Bond. Nu se ştiu prea multe detalii despre poveste: Daniel Craig va relua pentru a treia oară rolul agentului britanic, Javier Bardem va fi antagonistul care îi dă de furcă, Judi Dench va reveni în rolul şefei MI6, iar Ralph Fiennes şi Albert Finney apar şi ei în distribuţie. Intriga se ştie: loialitatea lui James Bond e pusă la încercare când MI6 e atacată.

Cine e Eve?

Primele zvonuri spuneau că Naomie Harris – foto dreapta- (35 de ani) e, de fapt, interpreta secretarei Moneypenny (care a mai fost interpretată în trecut de Lois Maxwell, Caroline Bliss şi Samantha Bond). Dar actriţa neagă insistent asta, spunând că o va juca pe Eve, un agent secret care se crede egala lui 007, deşi e doar o junioară ambiţioasă.

„E foarte activă. Mă bat mult, conduc maşini, fac cascadorii şi m-am antrenat aproape în fiecare zi în poligonul de trageri. Corpul mi s-a modificat complet. Acum am muşchi în locuri în care nu credeam vreodată că poţi să ai muşchi, ceea ce e foarte tare!”, a povestit ea pentru revista britanică „Empire”.

Britanica Harris a mai jucat în „După 28 de zile” (2002) şi „Piraţii din Caraibe: La capătul lumii” (2007, în care era regina voodoo Tia Dalma), dar directorul de casting de la „Skyfall” a remarcat-o într-o piesă de teatru a lui Danny Boyle, „Frankenstein”, unde era o fată timidă şi foarte îndrăgostită. După două audiţii în faţa lui Sam Mendes, a primit rolul. Spune că filmările pentru „Skyfall” sunt relaxate, ca la un film indie, şi că Daniel Graig e James Bond-ul ei preferat.

Cine e Séverine?

Franţuzoaica Bérénice Marlohe – foto stânga- (32 de ani) e model şi a jucat în câteva seriale şi filme TV în ţara natală, dar va debuta în SUA cu rolul misterioasei Séverine, despre care nu poate povesti nimic. Marlohe a filmat şi ea alături de Craig, la studiourile britanice Pinewood, urmând ca anul acesta să continue lucrul în deplasare, în Turcia şi China.

Bérénice a obţinut rolul greu: a auzit din întâmplare de audiţia din Paris şi, cum nu avea un agent, i-a sunat pe toţi cei implicaţi în producţie, ale căror nume le-a găsit pe IMDb! După aceea a mers la două probe la Londra şi gata! A explicat, pentru „Empire”, că nu se îngrijorează că va juca o fată Bond, pentru că are un personaj complex (regizorul Sam Mendes a descris-o drept „o doamnă Bond”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton