Homepage  / Știri

Cătălin aduce schimbări în noul sezon al emisiunii „La Măruță”

Cătălin aduce schimbări în noul sezon al emisiunii "La Măruță"

de Redactia Tvmania

Diseară, 6 ianuarie, Cătălin Măruţă se întoarce din vacanţă cu forţe proaspete. Emisiunea "La Măruţă" aduce în prim-plan încă din prima ediţie cel mai interesant subiect al ultimelor zile: nunta Andreei Marin cu Tuncay Ozturc.

„Mă consider norocos – spune Cătălin Măruţă – am un job care m-a apărat de starea pe care majoritatea românilor o au atunci când se termină vacanţa. Eu n-am senzaţia că mă întorc „la serviciu”, fiindcă abia aştept. Am pregătit câteva subiecte super-atractive, care îi vor ţine pe cei de acasă în faţa televizoarelor”, a declarat Cătălin Măruţă.

Diseară, echipa „La Măruţă” va dezvălui totul despre căsătoria secretă dintre Andreea Marin cu Tuncay Ozturc, lucruri pe care numai însurăţeii, părinţii lui Tuncay şi apropiaţii Andreei le ştiu. Tot astăzi, aflăm ce simbolizează verighetele celor doi, ce tradiţii turceşti şi de familie au respectat la nuntă, ce persoane importante din Turcia au venit la marele eveniment şi ce planuri au însurăţeii pentru viitor.

„Cere-o La Măruţă” este o campanie prin care prezentatorul de la Pro TV va deveni complice la cele mai originale cereri în căsătorie.  El va veni cu idei, va ajuta la pregătirea întregului eveniment şi va arăta cum a decurs totul.

“Vom organiza cereri în căsătorie cu totul speciale, palpitante, superbe, amuzante, ceva ce va lua prin surprindere până şi cele mai intuitive femei… Sunt convins că vor fi mulţi bărbaţi care vor apela la formula asta”, a spus Măruţă.

Vinerea, „La Măruţă” începe la 16.00

Începând cu 10 ianuarie, “La Măruţă” vine cu un bonus înainte de week-end: în fiecare vineri, show-ul prezentat de Cătălin Măruţă este cu o oră mai lung. Emisiunea va putea fi urmărită de la ora 16.00 la 17.00, apoi de la 17.30 la 19.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton