Homepage  / Ultimul număr

Totul despre sex 2: Uită de criză la Abu Dhabi!

Totul despre sex 2: Uită de criză la Abu Dhabi!

de Redactia Tvmania

„Totul despre sex 2” promite mai multe glume, mai multe haine extravagante şi mai mult sex decât precedentul film.

Povestea începe la doi ani după cea din primul film, iar fetele au toate probleme. Carrie (Sarah Jessica Parker) şi Mr. Big (Chris Noth) au intrat în rutină: relaţia nu mai e ce-a fost, pasiunea a fost înlocuită de nopţi petrecute pe canapea, în faţa televizorului, iar Carrie se întreabă serios dacă nunta le-a adus şi căsnicia perfectă. Charlotte (Kristin Davis) are viaţa la care a visat şi copiii pe care şi i-a dorit, dar constată că a fi mămică full-time înseamnă nervi, oboseală şi o atracţie inexplicabilă pentru noua bonă. Miranda (Cynthia Nixon) are un şef nou care o scoate din sărite şi începe să se gândească să renunţe la slujbă, iar Samantha (Kim Cattrall) se confruntă cu un duşman de temut: menopauza.

Oraşul

Când un client cu buzunare largi al firmei de PR a Samanthei se oferă să le trimită pe cele patru înr-o vacanţă all-inclusive la Abu Dhabi (filmările s-au făcut, de fapt, în Maroc, pentru că Dubaiul şi Emiratele Arabe Unite nu au permis echipei accesul pe teritoriul lor), fetele acceptă oferta de nerefuzat şi încep o serie de aventuri nisipoase. Carrie se trezeşte în aceeaşi piaţă de mirodenii cu Aidan (John Corbett), iar obiceiurile musulmane din Orientul Mijlociu le dau bătăi de cap celor patru.

Ţinutele

Filmul are potenţialul de a deveni un hit, scrie „The Hollywood Reporter”, chiar dacă e prea lung (are aproape două ore şi jumătate), are tendinţa de a ridiculiza obiceiurile musulmanilor şi poate deranja prin etalarea bogăţiei în climatul economic de astăzi (regizorul Michael Patrick King spune că tocmai de accea a insistat pe extravanganţă: „Nimeni nu vrea să o vadă pe Carrie Bradshaw vânzând mere sub un pod”). Se estimează că bugetul destinat vestimentaţiilor şi accesoriilor din film – pus la punct de acceaşi stilistă care s-a ocupat de serial, Patricia Field – a fost de 10 milioane de dolari, iar cele patru actriţe au păstrat majoritatea hainelor. Cum mergem în Orient, fetele poartă haine colorate ca un papagal, turbane, şalvari, dar şi rochii vaporoase, iar un flashback din anii ’80 asigură un moment de aducere-aminte vestimentară (şi zâmbete pe sub mustaţă). Pantofii Manolo Blahnik au fost înlocuiţi de creaţii Louboutin, dar Blahnik nu se supără: într-un interviu recent, designerul spunea că nu vrea să mai audă de „Totul despre sex” şi că nu a vrut niciodată să devină aşa celebru.

.

Citeşte articolul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton