Homepage  / Netflix

Totul despre soarta lui Daphne și a lui Simon în sezonul 2 din „Bridgerton”. Ce se întâmplă cu Ducele și Ducesa de Hastings

Totul despre soarta lui Daphne și a lui Simon în sezonul 2 din „Bridgerton”. Ce se întâmplă cu Ducele și Ducesa de Hastings
2

de Andra Stana,

Regé-Jean Page a frânt inimile fanelor când a anunțat că personajul său, ducele de Hastings, nu se mai întoarce în sezonul 2 din „Bridgerton”. Din păcate, starul din serialul Netflix a semnat doar un contract pe un an și a trecut apoi la noi proiecte.

Dar Simon și ducesa lui, Daphne (Phoebe Dynevor), sunt încă o parte foarte importantă din universul „Bridgerton”, și în sezonul 2 al serialului Netflix. Asta chiar dacă nu o să îi vedem chiar des în noile episoade, scrie ew.com.

Noile episoade din „Bridgerton” vor fi disponibile pe Netflix începând cu 25 martie 2022. Serialul îi are producători executivi pe Shonda Rhimes, Betsy Beers şi Chris Van Dusen.

„Daphne rămâne o parte vitală a poveștii noastre. Acum este o soție devotată și, desigur, încă o soră loială celor șapte frați ai săi”, a declarat creatorul Chris Van Dusen. Acesta a spus, referindu-se la sezonul 2 din „Bridgerton”, că o vom vedea pe Daphne ajutându-și fratele Anthony (Jonathan Bailey) să treacă cu bine peste sezonul social. „Este un pic invers față de dinamica lor din sezonul 1, în ceea ce privește faptul că Anthony și-a băgat nasul în afacerile lui Daphne. Acum Daphne poate să-și bage nasul în trebuirile fratelui său”.

Daphne a ajuns să fie adultul familiei

Dynevor adaugă: „Daphne a devenit adultul familiei. A găsit ceea ce caută – a făcut un copil, este soție și mamă. Există o adevărată încredere și o feminitate în ea în acest sezon”.

Spre deosebire de sezonul trecut, în care Daphne era o tânără naivă și Anthony, fratele ei mai mare, acum lucrurile s-au schimbat. „Ea conduce familia”, spune Dynevor. „Daphne știe acum ce este dragostea, ce înseamna căsătoria, și încearcă să-i transmită acele cunoștințe lui Anthony.”

bridgerton sezonul 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 2

Într-un fel, bănuim că Anthony nu va fi deosebit de receptiv la sfaturile primite de la sora sa mai mică. Cu toate acestea, „Daphne are un talent foarte bun nu numai să empatizeze cu oamenii din jurul ei”, spune Dynevor, „dar și să le vadă punctele slabe. A făcut-o cu Simon, iar acum o face cu Anthony”.

Ce a spus Regé-Jean Page despre o apariție cameo în „Bridgerton”, sezonul 2

Actorul Regé-Jean Page, care a anunțat la începutul acestui an că nu va face parte din sezonul 2 din „Bridgerton”, a sugerat recent că va avea probabil o apariție cameo în mai urmărit serial Netflix.

Întrebat de revista britanică GQ-ul dacă personajul său, Ducele de Hastings, ar putea apărea până la urmă, într-o anumită calitate, în viitorul sezon al serialului, Page a dat un răspuns evaziv.

„Știi că nu v-aș putea spune!”. Dar când reporterul a insistat asupra întrebării, actorul a răspuns: „Nu este ceva minunat să fii surprins de ceea ce nu bănuiești?”.

În luna aprilie, producătorii anunțaseră, prin vocea lui Lady Whistledown, că în sezonul 2, „ne vom lua adio de la Regé-Jean Page, „care l-a jucat triumfal pe Duce de Hastings. Ne va fi dor de prezența lui Simon pe ecran, dar el va face întotdeauna parte din familia Bridgerton”. 

Sezonul 2, ca și cartea pe care o ecranizează („Vicontele care mă iubea”, de Julia Quinn) are toate privirile ațintite asupra lordului Anthony Bridgerton, care încearcă să-și găsească o soție. Și chiar dacă fanii romanilor știu că în carte Simon și mireasa lui, Daphne, apar doar în câteva secvențe, fanii serialului nu au primit deloc bine vestea lipsei ducelui din sezonul 2.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton