Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Tragedia prin care a trecut actrița Liliana Mocanu, soția lui Firicel din serialul „Las Fierbinți”: „E cumplit”

Tragedia prin care a trecut actrița Liliana Mocanu, soția lui Firicel din serialul „Las Fierbinți”: „E cumplit”
8

de Redactia Tvmania

Liliana Mocanu, actrița care joacă rolul  nevestei lui Firicel în serialul Pro TV „Las Fierbinţi”, a trecut prin momente cumplite. Pandemia a adus necazuri în familia actriței căreia i s-au inundat obrajii în lacrimi în direct la TV. 

Actrița Liliana Mocanu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță la Pro TV. Aceasta a dezvăluit că abia după 8 luni a reușit să își facă curaj să iasă din casă. Pandemia a adus cel mai mare necaz în familia actriței din „Las Fierbinți”. Aceasta și-a pierdut mama, care a fost răpusă de coronavirus.  

Ceea ce a dărâmat-o și mai rău pe Liliana Mocanu a fost faptul că a trebuit să-și conducă mama pe ultimul drum, după protocolul impus de restricțiile pandemiei. Actrița nu a reușit nici în prezent să își revină după această pierdere. 

„Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece <într-o pungă>. Am cumpărat o pânză. Ultimele ei cuvinte au fost: ”, a povestit actrița, izbucnind în lacrimi, la emisiunea “ La Măruță”, de la Pro TV.

Liliana Mocanu: „Nici nu mai ştiu ce merit”

Motivul participării sale în emisiunea „La Măruță” era însă unul de bucurie. Liliana Mocanu a împlinit pe 22 mai frumoasa vârstă de 52 de ani, iar colegii săi din „Las Fierbinți” au dorit să-i transmită un gând bun, gest care a emoționat-o și mai tare pe actriță. 

„Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena”, a mai mărturisit actrița cu ochii în lacrimi. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton