Homepage  / Trailer / Seriale americane

TRAILER: Au apărut primele imagini din noul serial HBO „Sharp Objects”, cu Amy Adams

TRAILER: Au apărut primele imagini din noul serial HBO „Sharp Objects”, cu Amy Adams

de Redactia Tvmania

HBO a profitat de lansarea sezonului al doilea din „Westworld” pentru a difuza primul trailer al noului serial „Sharp Objects”, în care actrița Amy Adams are rolul principal.

 

În așteptarea sezonului al doilea din „Marile minciuni nevinovate” / „Big Little Lies”, care este așteptat la începutul anului 2019, HBO ne propune în această vară „Sharp Objects”. Este adaptarea romanului cu același nume (apărut și la noi, în 2015, la Editura Trei, în traducerea lui Bogdan Perdivară și cu titlul „Obiecte ascuțite”), scris de Gillian Flynn, autoarea unui alt bestseller ecranizat, „Fata dispărută” / „Gone Girl”. Amy Adams are rolul Camille Preaker, o ziaristă care tocmai a ieșit dintr-un spital de psihiatrie și se întoarce în orașul natal în încercarea de a rezolva moartea a două adolescente, cu care ea se identifică foarte tare.

Cu autoarea de la „Fata dispărută”, producătorul de la „Get Out” și regizorul de la „Marile minciuni nevinovate”, HBO speră ca noul thriller să fie serialul verii. Pe HBO american, „Sharp Objects” va avea premiera în iulie 2018.

Puteți vedea trailer-ul noului serial „Sharp Objects” aici:

https://www.youtube.com/watch?v=DgljcMqPG98

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton