Homepage  / Seriale / Seriale americane

TRAILER. Cea mai așteptată întâlnire din „Urzeala tronurilor” va avea loc în episodul al treilea!

TRAILER. Cea mai așteptată întâlnire din „Urzeala tronurilor” va avea loc în episodul al treilea!

de Redactia Tvmania

Fani „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” nu mai avem mult de așteptat până să-i vedem în aceeași încăpere pe Jon Snow și Daenerys!

Ce se va mai întâmpla în episodul al treilea al serialului de la HBO, vedeți mai jos, asta dacă nu vă temeți de SPOILERE!!!

Episodul trei din „Urzeala tronurilor” va fi difuzat de HBO luni, 31 iulie, în premieră de la ora 04.00 și în reluare de la ora 20.00. Are tilul „The Queen’s Justice”, iar sinopsisul oficial spune scurt: „Daenerys își strânge curtea. Cersei dă înapoi un cadou. Jaime învață din propriile greșeli”.

 

Ce se va întâmpla când Daenerys se va întâlni cu Jon?

Posibilitățile sunt nenumărate. Oricum, îi vom avea în aceeași încăpere pe Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Liam Cunningham și Carice van Houten. Ultima oară când i-am văzut pe toți împreună a fost la premiile Emmy.

Daenerys Targaryen și Jon Snow sunt personaje centrale în mai multe teorii. Prima e aceea că Jon Snow ar fi jumătate Targaryen, deci fratele Mamei Dragonilor. A doua, după ultima lecție de gramatică valeriană, oricare din ei doi ar putea fi Azor Ahai, „prințul/prințesa promis/ă”. În același timp, fiecare dintre ei are propriul program: Daenerys ar vrea să-l convingă pe Jon Snow că ea trebuie să fie pe Tronul de Fier, Jon Snow ar vrea ca Daenerys să se implice în Războiul cel Mare cu Umblătorii Albi, sau măcar să-i împrumute un dragon sau să-l lase să facă săpături după niște sticlă de dragon.

Bomboana de pe colivă ar putea fi ca așa cum se termină trailer-ul să se termine și episodul… adică fără să asistăm la așteptata întâlnire și să mai stăm o săptămână cu ochii în soare.

 

Euron Greyjoy ajunge triumfal la Debarcaderul Regelui

După ce am asistat la masacrul din finalul episodului al doilea, în trailer-ul noului episod, Euron Greyjoy pare să aibă susținerea populară pentru faptele de vitejie săvârșite. Cum acesta i-a promis un dar lui Cersei Lannister, bănuit că Greyjoy a venit să se împăuneze cu prizoniera sa, Ellaria Sand, cea care a omorât-o în sezonul trecut pe Myrcella Baratheon. Rămâne de văzut ce va spune Cersei, pentru că sinopsisul oficial, vă reamintim, spune că „Cersei dă înapoi un cadou”.

 

Unde este Jaime?

Din ce se poate vedea în trailer, se pare că Jaime Lannister e acasă la el, la Casterly Rock, unde hoarde întregi de nepătați au invadat castelul. Nu știm cum a ajuns aici, dar așa cum s-a plănuit în epsiodul trecut, Daenerys a pornit atacul asupra Casei Lannister. Rămâne de văzut dacă Jaime va putea răsturna situația sau nu.

 

La ce se gândește Sansa?

Printre toate imaginile care se succed cu repeziciune, aproape să o ignorăm complet pe noua Apărătoare a Nordului. O singură secvență ne-o arată pe Sansa, cu spatele la un copac sacru, imagine care face parte din primul set de fotografii al sezonului al șaptelea care au fost date publicității – deci trebuie să fie un moment-cheie, ne gândim noi.

Astea-s faptele și de-aici au pornit două teorii. Prima că Sansa a întâlnit-o pe Arya, pe care tindem să nu o credem pentru că imaginerea tinerei e destul de concentrată pentru a exprima fericirea revederii. A doua că Sansa tocmai a discutat cu Bran, care a ajuns în sfârșit la Winterfell și i-a dat surorii lui ultimele vești despre Jon Snow. Mai degrabă Sansa pare să rumege cum se va schimba Nordul după ce a aflat că Jon e jumătate Targaryen și jumătate Stark.

 

Trailerul pentru „The Queen’s Justice”, aici: 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton