Homepage  / Netflix

A apărut trailerul apropiatei comedii Netflix „Tura de zi”, în care Jamie Foxx doboară vampiri în stânga și în dreapta

A apărut trailerul apropiatei comedii Netflix „Tura de zi”, în care Jamie Foxx doboară vampiri în stânga și în dreapta

de Andreea Hentea,

Chiar dacă epoca „Amurg” a trecut de ceva timp, vampirii încă sunt pe placul multor fani. Este și ideea pe care mizează comedia „Tura de zi” / „Day Shift”, cel mai nou film al lui Jamie Foxx, difuzat din 12 august de Netflix. Acesta interpretează aici un vajnic ucigaș de vampiri, pozând oficial în rolul unui inofensiv îngrijitor de piscine, scrie collider.com.

În noua comedie „Tura de zi” / „Day Shift” (2022), Jamie Foxx joacă rolul unui tată care muncește din greu și care pare că nu-și dorește nimic altceva decât să îi ofere o viață cât mai bună inteligentei lui fiice de opt ani, Paige (Zion Broadnax). Ceea ce nu bănuiește nimeni este că modestul îngrijitor de piscine din San Fernando Valley își câștigă, de fapt, banii ucigând vampiri. Mai mult, el este membru într-o organizație internațională a vânătorilor de vampiri, a cărei întrunire urmează să aibă loc în oraș.

Tot mai multă lume are probleme cu vampirii

Filmul îi mai are în distribuție pe Snoop Dogg, Dave Franco, Karla Souza, Meagan Good și Natasha Liu Bordizzo. Așa cum aflăm din trailerul recent apărut al filmului, personajul lui Jamie Foxx doboară vampiri în stânga și în dreapta cu mare îndemânare și chiar cu o plăcere nedisimulată, în timp ce un novice în materie de asemenea înfruntări (Dave Franco) aflat în preajma lui se străduiește să nu leșine la fiecare nou atac. Însă nu distracția este motivația principală a eroului jucat de Jamie Foxx, ci faptul că are nevoie disperată de salariul astfel obținut pentru a avea grijă de familia lui.

El apelează la un tip misterios (Snoop Dogg) care îi poate asigura accesul la întâlnirea membrilor unei organizații internaționale a vânătorilor de vampiri. Un film în care distribuția pare să se distreze copios în timp ce caută cele mai inventive moduri de a lichida vampiri, mai ales că din echipă fac parte și cei care au lucrat la franciza de succes „John Wick”.

Filmul este regizat de J.J. Perry, fost coordonator de cascadorii (și supervizor al echipei de cascadori pentru „John Wick: Chapter 2”), care debutează aici în regie. Scenariul este scris de Shay Hatten („John Wick: Chapter 3”, „Army of Thieves”) împreună cu debutantul Tyler Tice.

Până la premiera din 12 august, puteți urmări aici trailerul filmului

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton