Homepage  / Vedete / Vedete străine

TRAILER. Netflix lansează „Homecoming”, un documentar despre Beyonce

TRAILER. Netflix lansează „Homecoming”, un documentar despre Beyonce

de Redactia Tvmania

După ce presa de peste ocean a speculat că Netflix și Beyonce și-au unit forțele pentru un documentar, în această dimineață am primit răspunsul! Pe 17 aprilie, Netflix va lansa „Homecoming”, un documentar cu și despre iubita artistă. 

„Homecoming” oferă o perspectivă intimă și detaliată asupra concertului istoric susținut de Beyoncé la Coachella în 2018, prin care aduce un omagiu universităților și colegiilor Americane dedicate comunității de culoare. Presărat cu imagini oneste și interviuri care detaliază pregătirile și intenția puternică din spatele viziunii ei, „Homecoming” urmărește drumul emoționant de la concept creativ la mișcare culturală.

 

Inițial, anunțul a fost făcut pe paginile Netflix de pe rețelele de socializare online. Reprezentanții platformei au publicat o imagine cu un fond galben peste care era scris cuvântul „Homecoming” și o dată, 17 aprilie.

Alte informații arată, în schimb, că producția se va concentra și asupra programului de burse lansat de Beyonce anul trecut – „Homecoming Scholars Awards Program”.

Cântăreața americană a devenit cunoscută, în ultimii ani, pentru discreția cu care își înconjoară proiectele. Aceasta și-a lansat cel mai recent album solo, „Lemonade”, prin intermediul unui program special difuzat pe postul de televiziune american HBO în 2016. Proiectul fusese ținut secret înainte de lansare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton