Homepage  / Trailer

TRAILER. Noomi Rapace interpretează șapte roluri în „Seven Sisters”, lungmetraj filmat integral în România

TRAILER. Noomi Rapace interpretează șapte roluri în „Seven Sisters”, lungmetraj filmat integral în România

de Redactia Tvmania

„Seven Sisters” sau „What Happened to Monday?” este un thiller SF regizat de Tommy Wirkola, ale cărui filmări au avut loc în România, la Constanța și București.

Povestea e plasată în anul 2073, când suprapopularea și foamea au forțat guvernele să restricționeze numărul de copii la unul singur pe familie. În aceste condiții șapte gemene identice (interpretate toate de Noomi Rapace) sunt forțate să se ascundă în casă pentru a sta departe de biroul de verificare a copiilor, condus cu mână forte de Nicolette Cayman (Glenn Close). Toate fetele își asumă aceeași identitate: Karen Settman, dar bunicul lor (Willem Dafoe), care are grijă de ele, le-a botezat Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă, Duminică, fiecare după ziua în care au voie să iasă din ascunzătoare. Totul merge bine până într-o zi în care Luni nu se mai întoarce acasă.

Drepturile de distribuție au fost cumpărate de Netflix, iar filmul va avea lansarea pe platformă pe 30 august.

Filmările au durat 94 de zile și s-au desfășurat integral în România, în Constanța și București. Printre locații, veți recunoaște: Biserica Italiană de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, Lipscanii, Biblioteca Națională, Teatrul Național, bulevardul Magheru.

Din distribuție, fac parte și câțiva actori români: Ioachim Ciobanu, Vlad Rădescu, Ioana Florentina Dimitriu, Daniel Vișan, Mădălin Drăgan, Andrei Scorteanu.

https://www.youtube.com/watch?v=CqqRkhgEgK4

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton