Homepage  / Seriale

Trailer. Pentru sezonul al treilea al serialului „Povestea slujitoarei” va trebui să mai așteptăm

Trailer. Pentru sezonul al treilea al serialului „Povestea slujitoarei” va trebui să mai așteptăm

de Redactia Tvmania

Cel de-al treilea sezon al serialului de la Hulu „Povestea slujitoarei” / „The Handmaid's Tale” (2017) va ajunge pe micile ecrane abia în iunie.

Platforma americană Hulu a fixat data premierei sezonului al treilea din „Povestea slujitoarei” pentru miercuri 5 iunie. Cele 13 episoade vor fi online câte unul în fiecare săptămână, miercurea. În România, serialul va fi difuzat, ca și până acum, de HBO, cel mai probabil o dată cu premiera mondială.

În raport cu anii precedenți, premiera noului sezon, care era de obicei în aprilie, a fost decalată. Asta înseamnă că pierde eligibilitatea la Emmy Awards 2019, păstrându-se pentru anul viitor. Poate e doar o strategie pentru a evita tsunamiul de la premii care e așteptat din partea ultimului sezon din „Urzeala tronurilor”? Absolut deloc, dacă ar fi să ne luăm după declarația responsabilului cu producțiile originale de la Hulu, Craig Erwich: „Vrem să lăsăm suficient timp serialului pentru a-și menține calitatea. Primele două episoade sunt absolut spectaculoase”, a recunoscut acesta la Television Critics Association Tour.

Primul teaser al sezonului a fost difuzat la SuperBowl:

https://www.youtube.com/watch?v=PuWg6AyzETg

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton