Homepage  / Filme Online

„Shining Girls”, noul serial de la Apple TV+ cu Elisabeth Moss în rolul principal, are trailer

„Shining Girls”, noul serial de la Apple TV+ cu Elisabeth Moss în rolul principal, are trailer

de Mioara Tronaru,

Actrița Elisabeth Moss, cunoscută din serialul de la Hulu „Povestea slujitoarei”, deține rolul principal în noua producție de la Apple TV+ „Shining Girls”. Ea interpretează aici o tânără care pornește pe urmele unui criminal în serie capabil să călătorească în timp.

Categoric, lui Elisabeth Moss (39 de ani) îi plac rolurile de femeie puternice. După „Povestea slujitoarei” și „Omul invizibil”, actrița pregătește acum „Shining Girls”.

Serialul este ecranizarea romanului omonim al scriitoarei Lauren Beukes, apărut și la noi, la Editura Leda, cu titlul în română „Fete strălucitoare”.

Povestea îl urmărește pe Harper Curtis (interpretat în serial de Jamie Bell), un criminal în serie cu un talent mai puțin obișnuit: poate călători în timp.

Dar pentru asta trebuie să ucidă „fetele strălucitoare”. Printre numeroasele sale victime, Kirkby Mazrachi (Elisabeth Moss) a supraviețuit. Și, din păcate pentru el, tânăra pornește pe urmele lui.

Cum arată trailer-ul „Shining Girls”

Cele câteva secvențe intense o urmăresc pe Kirkby Mazrachi, jurnalistă la Chicago Sun-Times, în timp ce este pe urmele unui criminal în serie, pentru a se răzbuna pentru agresiunea asupra sa. Modul în care-și conduce personajul Elisabeth Moss seamănă foarte mult cu ceea ce a făcut în „Invisible Man”, în care interpreta tot o femeie într-un conflict cu un agresor mult mai puternic decât ea. Facem cunoștință și cu negativul Harper Curtis, interpretat de Jamie Bell.

Creat de Silka Luisa și produs de Leonardo DiCaprio, serialul „Shining Girls” promite să fie un thriller care să-și țină spectatorii cu sufletul la gură toate cele 8 episoade anunțate.
Primele trei episoade din „Shining Girls” sunt anunțate pentru 29 aprilie 2022 pe Apple TV+, în Statele Unite, restul urmând să aibă premiera câte unul în fiecare vineri.

Ce-și dorește în continuare Elisabeth Moss

Actrița a devenit cunoscută mai ales datorită rolurilor de femeie puternice capabile să înfrunte întreaga lume, ca în „Povestea slujitoarei”, sau măcar tipii mai răi, cum a fost cazul filmului „Omul invizibil”. Dar Moss ne asigură că nu se dă înapoi nici în fața unei comedioare romantice ușurele, după cum a declarat chiar ea pentru Deadline.

„Da, aș face asta. De fapt, îmi place foarte mult să văd comedii romantice. Deci, da, absolut. Deși, ca actor, trebuie să recunosc că îmi place munca mai dramatică. Mă simt mai provocată în acest fel. Și, oricât de nebunesc ar părea, este mai distractiv pentru mine. Dar mi-ar plăcea să fac și comedie sau comedii romantice, care sunt genurile mele preferate”, a spus Elisabeth Moss.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton