Homepage  / Filme Online

A fost lansat primul trailer pentru „The Princess”, viitorul documentar despre Prințesa Diana

A fost lansat primul trailer pentru „The Princess”, viitorul documentar despre Prințesa Diana

de Roxana Mirea,

A apărut primul trailer pentru „The Princess”, viitorul documentar despre Prințesa Diana. Lungmetrajul spune povestea fostei soții a Prințului Charles exclusiv prin imagini de arhivă contemporane, creând o narațiune îndrăzneață și captivantă despre viața și moartea ei, dar și desptre vârtejul mediatic care a înconjurat-o.

Primul trailer pentru „The Princess”, despre Prințesa Diana

A fost lansat primul trailer pentru „The Princess”, viitorul documentar despre Prințesa Diana. Imaginile oferă publicului o privire în vârtejul mediatic care a înconjurat-o pe mama prinților William și Harry.

Regizat de Ed Perkins („Tell Me Who I Am”), filmul este produs (în asociere cu HBO și Sky) de Lightbox, producătorii din spatele documentarului care a câștigat un premiu Oscar, „Searching for Sugar Man”.

„The Princess” spune povestea Prințesei Diana exclusiv prin imagini de arhivă contemporane, creând o narațiune îndrăzneață și captivantă despre viața și moartea ei. De asemenea, filmul prezintă și impactul profund pe care ea l-a avut și modul în care atitudinea publicului față de monarhie a fost și încă este modelată de acele evenimente.

Chiar dacă a încetat din viață în urmă cu 25 de ani, „prințesa poporului” (așa cum a fost supranumită de premierul de atunci, Tony Blair) continuă să fascineze, scrie variety.com.

Numai în ultimul an, ea a fost interpretată în serialul de succes de pe Netflix „The Crown”. Emma Corrin a interpretat rolul ei în serial, iar Elizabeth Debicki preia rolul în sezonul 5. De asemenea, fosta soție a Prințului Charles a fost interpretată și în lungmetrajul „Spencer„, rol care i-a adus lui Kristen Stewart prima nominalizare la Oscar.

„The Princess” este produs de Simon Chinn și Jonathan Chinn pentru Lightbox. Jinx Godfrey și Daniel Lapira, câștigători ai premiului BAFTA, editează documentarul. Lungmetrajul documentar va avea premiera în Marea Britanie pe 11 iunie, la Sundance Film Festival London, înainte de a fi lansat în cinematografe începând cu 30 iunie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton