Homepage  / Trailer

Trailer-ul noului film al lui Luc Besson este o nebunie vizuală

Trailer-ul noului film al lui Luc Besson este o nebunie vizuală

de Redactia Tvmania

Pentru noua sa producție, „Valerian și orașul celor o mie de planete” / „Valerian and the City of a Thousand Planets” (2017), regizorul Luc Besson nu s-a zgârcit deloc cu efectele vizuale!

valerian_romania_teaser_1-sheetweb

Din ce se vede în trailer, Luc Besson a realizat un și mai mare „Al cincilea element” / „The Fifth Element” (1997), combinat cu „Avatar” și chiar un pic de „Star Wars” și „Gardienii galaxiei”, cu extratereștri care de care mai stranii. Și tot din ce se vede, cei 170 de milioane de euro, de care a aflat allocine.fr că s-au investit în film, se văd în fiecare secvență. Dealtfel, pelicula deține recordul de buget pentru un film francez, conform premiere.fr, care dedică un întreg număr filmului lui Luc Besson.

„Valerian și orașul celor o mie de planete” este adaptarea benzii desenate SF „Valérian et Laureline”, create la sfârșitul anilor ‘60 de către Pierre Christin, Jean-Claude Mézières și Evelyne Tranlé. Din distribuție, fac parte: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, Rihanna, Clive Owen, John Goodman, Rutger Hauer.

În România, filmul va avea premiera pe 21 iulie 2017.

Vedeți trailer-ul aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DX6LPS_PcCw[/youtube]

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton