Homepage  / Trailer / Seriale americane

Trailer-ul sezonului 5 al serialului animat „Samurai Jack” este online

Trailer-ul sezonului 5 al serialului animat „Samurai Jack” este online

de Redactia Tvmania

Adult Swim, canalul american care va difuza în martie noul sezon, a difuzat mult așteptatul trailer al sezonului al cincilea din „Samurai Jack”, care se întoarce la televiziune după o îndelungată absență.

Trailer-ul sezonului 5 al serialului animat „Samurai Jack” este online

Trailer-ul sezonului 5 al serialului animat „Samurai Jack” este online

Primele patru sezoane ale animației regizate de Genndy Tartakovsky au fost difuzate de Cartoon Network între anii 2001 – 2004 și s-au bucurat de mare succes și în rândul publicului și în cel al criticii, iar vestea că va fi reluată și încheiată povestea samuraiului a fost primită cu entuziasm de fani.

Din sinopsisul noului sezon aflăm că au trecut 50 de ani de când Jack și-a părăsit casa, iar timpul nu prea a fost blând cu el. Demonul Aku a distrus de fiecare dată fiecare portal, iar samuraiul pare blestemat să rătăcească prin timp pentru eternitate. Pe urmele lui, o întreagă serie de asasini îl vânează pentru a-l omorî spre gloria eternă a lui Aku.

Noul sezon „Samurai Jack” este creat și regizat de Genndy Tartakovsky și produs de Cartoon Network Studios. Va avea premiera în Statele Unite pe 11 martie 2017, pe Adult Swim.

Seria inițială „Samurai Jack” a fost difuzată între 2001 și 2004 și a avut în total 52 de episoade. A fost nominalizată la șase Primetime Emmy Awards și a câștigat patru. Încă de la finalul acesteia, Tartakovsky a vorbit despre întoarcerea personajului său.

Puteți vedea aici trailer-ul sezonului cinci din „Samurai Jack”:

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Serialul de desene animate „Samurai Jack” revine în martie pentru o ultimă aventură

„Samurai Jack” se întoarce cu episoade noi

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton