Homepage  / Trailer / Netflix

„Următoarele 365 de zile”, mai multă dramă în povestea Laurei și a lui Massimo. TRAILER

„Următoarele 365 de zile”, mai multă dramă în povestea Laurei și a lui Massimo. TRAILER

de Ioana Maria,

Netflix tocmai a lansat noul trailer sclipitor pentru „Următoarele 365 de zile”/„The Next 365 Days”, cea mai recentă continuare a seriei de filme erotice bazate pe o serie de cărți scrise de Blanka Lipińska. „The Next 365 Days” va fi lansat pe Netflix pe 19 august 2022.

Noul trailer prezintă evoluția relației dintre Laura și Massimo, care atârnă într-un echilibru foarte precar. În tot acest timp, Nacho încearcă să îi îndepărteze și mai mult. Noul trailer arată intriga la care ne putem aștepta în a treia parte a seriei 365 de zile. Acest al treilea film va aduce și deznodământul poveștii de iubire dintre Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka) și Massimo Torricelli (Michele Morrone).

Filmul urmează după 365 Days: This Day, care a fost lansat pe Netflix la începutul acestui an, și 365 Days din 2020. „365 Days” a fost recunoscut în întreaga lume drept varianta poloneză a filmului „50 Shades of Grey”. În 2020, când mare parte a lumii era în lockdown, pelicula a devenit în timp record un fenomen mondial pe Netflix.

Despre ce este vorba în 365 Days 3

Al treilea film al seriei „365 de zile” se va baza pe ultimul volum al trilogiei scrisă de Blanka Lipinska. Rezumatul filmului „365 Days 3” are legătură cu ce s-a întâmplat în cea de-a doua parte, așa că, dacă nu ați văzut „365 de zile: Acea zi”.

În urma împușcăturii dramatice de la sfârșitul celui de-al doilea film, se pare că cea de-a treia parte va continua cu Laura și Massimo încercând să își repare relația, care a întâmpinat mai multe obstacole până acum.

De asemenea, vom vedea mai multe despre Nacho și tatăl său. Sinopsisul celui de-al treilea roman al lui Lipinska – care se numește „The Next 365 Days” („Următoarele 365 de zile”) – sună astfel: „Ca soție a lui Don Massimo Torricelli, unul dintre cei mai periculoși șefi mafioți din Sicilia, viața Laurei este un roller coaster.

Ea este adesea în pericol, potențiala țintă a dușmanilor fără scrupule ai lui Massimo, care nu se vor opri de la nimic pentru a-l distruge. Când Laura este grav rănită într-un atac, însărcinată și luptând pentru a supraviețui, Massimo se confruntă cu cea mai grea decizie din viața lui. Ce va fi viața lui fără Laura? Va fi capabil să își crească singur copilul? Care va fi soarta familiei sale și ale cui 365 de zile s-ar putea încheia?”

foto & video: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton