Homepage  / Seriale / Seriale americane

TRAILER „Urzeala tronurilor”, sezonul 7 – episodul 4: S-a terminat cu planurile istețe?

TRAILER „Urzeala tronurilor”, sezonul 7 - episodul 4: S-a terminat cu planurile istețe?

de Redactia Tvmania

Sezonul al șaptelea din „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” pare să fie din ce în ce mai bun cu fiecare episod care trece. Iar după numai trei episoade, din cele șapte pe care o să le vedem anul acesta, lucrurile încep să se cearnă.

ATENȚIE SPOILER!!!!

Cersei și aliații ei și-au zdrobit în doar trei episoade toți inamicii, iar lucrurile încep să fie din ce în ce mai grele pentru Daenerys. Urmează episodul „The Spoils of War”, al cărui sinopsis e încă o enigmă, dar avem o bucățică de trailer. Se vor întoarce norocul și zeii războiului de partea Mamei Dragonilor?

Când Dany naviga spre Westeros, părea imbatabilă. Dar după ce a pierdut flota Greyjoy, alianța cu Dorne și clanul Tyrell, Daenerys începe să pară din ce în ce mai vulnerabilă. Evident, are încă dragonii și războinicii Dothraki, dar a pierdut, sau e pe cale să piardă, armata de Nepătați. Și de parcă asta nu era îndeajuns, negocierile dintre Cersei și banca de Fier din Braavos par să fi ajuns la o înțelegere care o avantajează și o face și mai puternică pe regina de la Debarcaderul Regelui, care pare să câștige fără să facă nimic.

În schimb, din noul trailer, vedem că Daenerys începe să de-a deoparte imaginea sa de cuceritoare cu suflet: „Gata cu planurile inteligente”, spune ea. Apoi, în finalul videoclipului, îl vedem pe Drogon zburând în nori cu Daenerys alături de el. Ar fi cazul ca dragonii să intre în acțiune, nu?

Puteți vedea aici trailer-ul episodului al patrulea din „Urzeala tronurilor”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton