Homepage  / Cinema

Trailerul „Black Adam”. Dwayne Johnson promite o schimbare în „ierarhia puterii” din universul DC

Trailerul „Black Adam”. Dwayne Johnson promite o schimbare în „ierarhia puterii” din universul DC

de Andra Stana,

„Black Adam” este următorul mare proiect al lui Dwayne Johnson. Săptămâna aceasta, a fost lansat primul trailer al peliculei. Imaginile oferă o primă imagine de ansamblu a viitorului film de la Warner Bros. și DC.

În „Black Adam”, Dwayne Johnson (48 de ani) îl va juca pe supereroul titular din universul DC Comics.

„Acest proiect pasional a devenit ADN-ul meu, iar ierarhia puterii în Universul DC se va schimba”, a scris Johnson pe Twitter, într-o postare care includea și trailerul. „Lumea avea nevoie de un erou. L-a primit pe BLACK ADAM.”

Zilele trecute, Johnson a distribuit pe rețelele de socializare imagini cu posterul pentru viitorul film, scrie deadline.com.

„Black Adam” îl are și pe Pierce Brosnan în distribuție

Filmul vine de la regizorul Jaume Collet-Serra, scenariștii Adam Sztykiel, Rory Haines și Sohrab Noshirvani și producătorii Beau Flynn, Dany Garcia și Hiram Garcia.

Johnson interpretează personajul principal, alături de Pierce Brosnan în rolul lui Doctor Fate, Noah Centineo în rolul lui Atom Smasher, Aldis Hodge în rolul lui Hawkman și Quintessa Swindell în rolul lui Cyclone.

La recentul ComicCon 2022, Johnson a recunoscut că, de peste un deceniu, filmul „Black Adam” „este cu adevărat un vis al meu”.

Black Adam ajunge în cinematografe pe 21 octombrie 2022.

Filmul „Black Adam” este regizat de Jaume Collet-Serra, cu care Dwayne Johnson a lucrat, de asemenea, la „Croazieră în junglă” (2021), în care a avut-o ca parteneră pe Emily Blunt.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton