Homepage  / Cinema

Trailerul final al filmului „Eternii / „Eternals” anunță un spectacol promițător

Trailerul final al filmului „Eternii / „Eternals” anunță un spectacol promițător

de Redactia Tvmania

Cel mai recent trailer al filmului Marvel „Eternii” (2021), una dintre cele mai așteptate producții ale acestei toamne post-pandemice, dă la iveală noi tentații ale noului film semnat de multipremiata regizoare Chloé Zhao, scrie deadline.com. 

O ambițioasă saga SF cu o distribuție de forță (Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan și Don Lee) și o atmosferă specială, foarte atent construită, „Eternii” se va vedea pe ecranele din România începând cu 5 noiembrie. Cele câteva secvențe din film dezvăluite până acum, pe lângă renumele regizoarei chinezoaice premiate cu Oscar, BAFTA și Globul de Aur și răsfățata celui mai recent sezon de premii cinematografice, au făcut deja fanii să aștepte cu nerăbdare premiera sa. Una dintre atracțiile principale ale filmului este, fără îndoială, prezența magnetică a Angelinei Jolie în rolul Thenei, o războinică de elită capabilă să transforme energia cosmică în orice tip de armă.

Filmul „Eternii” ne face cunoștință cu o rasă extraterestră nemuritoare sosită pe Pământ cu mii de ani în urmă pentru a proteja oamenii și converge spre confruntarea epică dintre acești Eterni și dușmanii puternici și extrem de cruzi ai oamenilor, cunoscuți sub numele de Devianți. Acțiunea sa este plasată după evenimentele din celebra peliculă „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” / „Avengers: Endgame” (2019).

Până la lansare, însă, va trebui să ne mulțumim cu acest trailer final, recent dezvăluit, din care se vede că filmul conține câte ceva din toate: aventură, lirism, tensiune, lupte spectaculoase între specii, povești despre geneza omenirii și avertismente despre sfârșitul acesteia. De la costumele impresionante la peisajele splendide, de la confruntările teribile la empatia personajelor și la carisma actorilor, totul a fost gândit și asamblat în stilul grandios cu care ne-a obișnuit universul Marvel, dar și cu o stilistică diferită, tulburătoare, datorată, fără îndoială, puternicei viziuni a regizoarei Chloé Zhao. Nu în ultimul rând, muzica solemnă și vibrantă compusă de Ramin Djawadi („Urzeala tronurilor”) contribuie, într-o măsură importantă, la crearea atmosferei emoționante a filmului.

Nu se știe încă dacă așteptata premieră de pe 5 noiembrie va avea loc doar în cinematografe sau dacă filmul va fi disponibil simultan și pe platforma Disney Plus.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton