Homepage  / Cinema

„Avatar: Calea apei”, trailerul oficial a fost lansat. James Cameron: „Cred că am reușit”

„Avatar: Calea apei”,  trailerul oficial a fost lansat. James Cameron: „Cred că am reușit”

de Andra Stana,

Așteptarea a luat sfârșit, deoarece a apărut primul trailer oficial complet pentru „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea apei” (2022), continuarea filmului cu cele mai mari încasări din toate timpurile, realizat de James Cameron.

Avatar 2 se pregătește de lansarea în cinematografe. Are de-acum și trailer

În sinopsisul oficial făcut public de cei de la Disney pentru continuarea „Avatar” apar următoarele dezvăluiri despre intriga poveștii: „La mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, Avatar: The Way of Water începe să spună povestea familiei Sully, necazul care îi urmează, toate eforturile pe care le fac pentru a se ține unul pe altul în siguranță, luptele pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură”.

Unul dintre cele mai așteptate filme în 2022, „Avatar: The Way of Water” are premiera în cinematografe pe 16 decembrie 2023.

Trailerul lansat pe Youtube pe 2 noiembrie a adunat în doar câteva ore aproape 2 milioane de vizualizări, dar și peste 200.000 de aprecieri.

Avatar 2 ar fi avea o durată de peste trei ore

Continuarea îi are în distribuție pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Michelle Yeoh, Edie Falco, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Oona Chaplin, Jermaine Clement.

Sursele indică faptul că „The Way of Water” va avea o durată de peste trei ore, dar nu a fost stabilită o durată finală exactă. Filmul original avea două ore și 41 de minute.

În total, sunt planificate patru continuări. Landau a declarat în Vegas: „Călătoria din toate cele patru filme va crea o saga conectată„.

Cameron a dezvăluit totodată că noile filme „împing limitele și mai departe cu o rată mare a cadrelor, o rezoluție 3D mai mare și o mai mare realitate în efectele noastre vizuale. Am vrut ca întoarcerea noastră în Pandora să fie ceva cu adevărat specială. Fiecare cadru este conceput pentru cel mai mare ecran, cea mai mare rezoluție și cel mai imersiv 3D disponibil. Cred că am reușit.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton