Homepage  / Seriale

A fost lansat trailerul pentru serialul „The First Lady”. Când este premiera

A fost lansat trailerul pentru serialul „The First Lady”. Când este premiera

de Roxana Mirea,

Nu este ușor să fii la Casa Albă... chiar dacă nu ești președinte. Rețeaua de televiziune Showtime a lansat trailerul pentru serialul „The First Lady”. Producția spune povestea a trei dintre cele mai faimoase soții de președinți. Este vorba despre Eleanor Roosevelt, Betty Ford și Michelle Obama. Acțiunea din „The First Lady” va urmări viețile lor și carierele președinților Franklin D. Roosevelt, Gerald Ford și Barack Obama „dintr-o perspectivă intimă și iluminatoare”.

A fost lansat trailerul pentru serialul „The First Lady”

Showtime, care este producătorul și distribuitorul serialului, a lansat trailerul pentru serialul „The First Lady”. Viola Davis, din „How to Get Away With Murder”, joacă rolul soției lui Barack Obama, Michelle Obama. Gillian Anderson, din „The Crown”, o interpretează pe Eleanor Roosevelt, soția lui Franklin D. Roosevelt, iar Michelle Pfeiffer, din „The Wizard of Lies”, joacă rolul lui Betty Ford, soția lui Gerald Ford.

În trailer, Michelle stă în poala lui Barack Obama și mărturisește: „În patru ani, nu vreau să mă uit înapoi și să mă gândesc: „Ce am devenit locuind în casa aceea?”. O vedem pozând pentru ședințe foto și împotrivindu-se așteptărilor societății: „Vor să mă transforme într-o Martha Stewart de culoare?”

Barack Obama este interpretat de O-T Fagbenle, cunoscut din „Văduva neagră” / „Black Widow”, dar și pentru rolul din „Povestea Slujitoarei”.

Când are premiera serialul „The First Lady”

Pe de altă parte, în trailer le vedem și pe Betty Ford și Eleanor Roosevelt. Betty Ford se ridică la aspirațiile politice ale soțului ei, Gerald (interpretat de Aaron Eckhart), iar Eleanor Roosevelt îi reamintește lui Franklin D. Roosevelt (interpretat de Kiefer Sutherland) că are „o minte și o viață proprii”, în timp ce o vedem dansând cu o prietenă.

Serialul „The First Lady” este „o reîncadrare revelatoare a conducerii americane, spusă prin ochii femeilor din inima Casei Albe”, conform descrierii oficiale, potrivit TVLine. „Serialul va da la o parte cortina în ceea ce privește viața personală și politică a trei femei unice și enigmatice și a familiilor lor, urmărindu-le călătoriile până la Washington, cufundându-se în trecutul lor și urmându-le dincolo de Casa Albă în cele mai mari momente ale lor.”

Serialul „The First Lady” va avea premiera pe 17 aprilie 2022.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton