Homepage  / Filme Online

A fost lansat trailerul pentru „The Covenant”, noul film cu Jake Gyllenhaal. Când este premiera

A fost lansat trailerul pentru „The Covenant”, noul film cu Jake Gyllenhaal. Când este premiera

de Roxana Mirea,

Jake Gyllenhaal îl interpretează pe sergentul John Kinley în filmul „The Covenant”, regizat de Guy Ritchie. În acest thriller militar, personajul lui Jake Gyllenhaal are o mare datorie de plătit, după cu reiese din trailer-ul lansat recent.

Când are premiera filmul „The Covenant”, cu Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal are o mare datorie de achitat în „The Covenant”. În viitorul thriller militar al lui Guy Ritchie, Gyllenhaal, în vârstă de 42 de ani, joacă rolul sergentului John Kinley din armata americană, alături de Dar Salim în rolul interpretului afgan Ahmed.

După o ambuscadă, Ahmed face eforturi imense pentru a-i salva viața lui Kinley”, se arată într-un sinopsis oficial. „Când Kinley află că Ahmed și familia sa nu au fost trecuți în siguranță spre America, așa cum i-a fost promis, el trebuie să-și plătească datoria întorcându-se în zona de război pentru a-i recupera înainte ca talibanii să-i vâneze primii.”

Trailerul reia momentul emoționant în care Kinley este atacat și salvat de Ahmed, înainte de a trece în prezent, când acesta din urmă se află în dificultate. „Timp de trei săptămâni, această familie a crezut că ai murit”, îi spune personajul lui Emily Beecham lui Kinley.

N-a fost suficient că m-a purtat în brațe peste acei munți, acum se ascunde într-o gaură pe undeva”, spune Kinley. „Eu ar trebui să fiu în gaura aia”, adaugă el supărat, spunând mai târziu: „Va trebui să îl scot eu însumi de acolo.”

Filmul „The Covenant” s-a intitulat inițial „The Interpreter”, dar Ritchie, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit motivul schimbării titlului la Festivalul Internațional de Film Red Sea din Jeddah, Arabia Saudită, în decembrie anul trecut.

Numele, după cum se pare, este cam cel mai provocator aspect al realizării unui film”, a declarat regizorul pentru Variety. „La ultimele filme pe care le-am făcut, cea mai complicată decizie de luat a fost numele filmului. Începând de astăzi, se numește The Covenant.”

„The Covenant” – în care mai joacă Alexander Ludwig, Antony Starr, Bobby Schofield și Jonny Lee Miller – va avea premiera pe 21 aprilie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton