Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Transformare incredibilă! Burcu Biricik, de nerecunoscut în „Fatma”, serial turcesc lansat la Netflix

Transformare incredibilă! Burcu Biricik, de nerecunoscut în „Fatma”, serial turcesc lansat la Netflix

de Redactia Tvmania

Pentru serialul turcesc disponibil la Netflix din 27 aprilie, despre o femeie obișnuită a cărei viață se schimbă după ce ucide întâmplător, Burcu Biricik s-a transformat total, în stil de mare actriță.

 

Detaliile despre subiectul noului serial de la Netflix, o poveste originală cu 6 episoade, lansată pe 27 aprilie, sunt destul de puține: Fatma (Burcu Biricik), o simplă menajeră, comite o crimă neașteptată, în timp ce îl caută pe Zafer, soțul ei acum dispărut. Pentru că nu atrage atenția cu nimic și nimeni nu-i prea acordă atenție, Fatma devine un fel de ucigașă invizibilă.

 

 

Potrivit Netflix, scenariul îi aparține lui Özgür Önurme, realizator aflat în plină ascensiune, care semnează și regia împreună cu Özer Feyzioğlu. Serialul este produs de Başak Abacıgil Sözeri. Rolul principal este interpretat de Burcu Biricik, care joacă alături de Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu și Çagdas Onur Öztürk.

 

Rolul din „Fatma”, cel al unei femei îmbătrânite înainte de vreme de grijile vieții de zi cu zi, vine la doar câteva săptămâni după ce Burcu Biricik – pe care telespectatorii români au putut-o vedea recent la TDC România în serialul „A opta zi” – a avut lansarea unui alt serial. „Camdaki Kiz”, făcut de această dată pentru televiziune, este încă o ecranizare după un roman de Gülseren Budayıcıoğlu (așa au fost și „Mireasa din Istanbul” și „Prizoniera destinului”) și a început recent la Kanal D Turcia.

 

 

În „Camdaki Kiz”, Burcu Biricik are un rol total opus față de „Fatma”: personajul său, Nalan, singurul copil al unui cuplu bogat, este crescută și tratată ca o prințesă de toți cei din jur. Dar tânăra ajunge curând să se sufoce într-un căsnicie fără dragoste, motiv pentru care va avea o aventură (sau cel puțin presa turcă așa scrie că se va întâmpla, dar în sezonul 2).

 

Despre multiplele sale roluri și fațete, Burcu Biricik scria la sfârșitul anului trecut pe Instagram că le iubește pe toate!

 

 

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Burcu Biricik (@burcubiricik)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton