Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Transformare uluitoare pentru Alexandru Papadopol. Cum arată actorul de 46 de ani

Transformare uluitoare pentru Alexandru Papadopol. Cum arată actorul de 46 de ani
6

de Andra Stana,

Alexandru Papadopol are motive de bucurie primăvara aceasta. Având în vedere că al cincilea val al pandemiei pare să fi intrat într-o pantă descendetă, o parte din activitățile culturale au fost reluate. Astfel, teatrele sunt deschise, iar actorul de 46 de ani se pregătește să apară pe scenă.

În prezent, teatrele îi așteaptă pe spectatorii vaccinați și care au un certificat verde. În această primăvară, actorul Alexandru Papadopol revine pe scenă în piesa de teatru „Doi motani”.

Chiar astăzi, Octavian Strunilă a distribuit online, printr-un story pe Facebook, 2 imagini din culise. Astfel, poate fi văzut cu ochiul liber cât efort a depus Alexandru pentru a intra în pielea personajului său, scrie click.ro. În fotografia distribuită de Strunilă, Alexandru Padopol stă alături de Leonid Doni, alături de care joacă în piesa amintită.

Alexandru Papadopol poartă haine neîngrijite și are un aspect ponosit.

Transformare-uluitoare-pentru-Alexandru-Papadopol.-Cum-arata-actorul-de-46-de-ani-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă 

Ioana Ginghină se va căsători în viitorul apropiat cu iubitul ei, Cristi Pitulice. Actrița are o fiică, Ruxandra, din căsnicia cu Alexandru Papadopol. Pe final de ianuarie, Ioana Ginghină a mărturisit că este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Pe de altă parte, ea a vorbit și despre căsătorie, despre care a spus că o vede ca pe un job.

Ioana Ginghină a mărturisit la Antena Stars că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Ea a spus că este pregătită pentru acest lucru. Desigur, ea a precizat că este ideal să își dorească și tatăl acest lucru, iar din acest motiv, actrița crede că nu a avut un al doilea copil cu Alexandru Papadopol.

„Eu să știi că întreb omul: ”Vrei copil? Că nu rămân așa gravidă…”. Da, îmi mai doresc un copil. Eu aveam undă verde dintotdeauna! În fiecare an îmi fac analizele necesare unei femei pe care ar trebui să și le facă în fiecare an. Am constatat și anul acesta că am fost foarte bine la analize și în continuare am aflat că suntem ok.

Eram pregătită dintotdeauna! Și cu orice bărbat… Îmi doresc un copil! Mi-l doresc pe al doilea. Ideal este să își dorească și tatăl. Din cauza asta, probabil, nici nu a venit în căsnicia anterioară al doilea copil. Nu este vorba că sunt pregătită acum, astăzi sau de ieri. Sunt pregătită de mult timp”, a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton