Homepage  / Știri

Trăsniţii au sărbătorit Recordul Mondial în stil tradiţional

Trăsniţii au sărbătorit Recordul Mondial în stil tradiţional

de Redactia Tvmania

“Trăsniţii” de la Prima TV a fost desemnat cel mai longeviv sitcom din lume şi a intrat în Cartea Recordurilor. Această performanţă le-a adus actorilor şi întregii echipe de producţie o bucurie imensă, aşa că au sărbătorit Recordul Mondial printr-o superpetrecere românească.

Când au primit certificatul care atesta faptul că au intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniţii de la Prima TV se aflau pe platourile de filmare, iar fericirea a fost nemărginită, motiv pentru care au sărbătorit performanţa chiar în decorul celui mai longeviv sitcom din lume. Actorii şi echipa de producţie au deschis atunci şampania şi au tăiat tortul în familia de la Prima TV.

Luni (5 octombrie), Trăsniţii cu făcut o super petrecere la care au invitat prieteni, jurnalişti şi colegi de breaslă şi împreună au sărbătorit performanţa. Grig Chiroiu, Bogdan Dumitrescu, Livia Taloi, Constantin Zamfirescu, Raluca Guslicov, Cătălin Marin, Justinian Radu, Lavinia Stoica, Eugenia Şerban, Cristian Neagu, regizorul Melia Cerchez şi senaristul Mişu Marinescu s-au distrat pe cinste împreună cu invitaţii lor şi colegii din distribuţia serialului “La TV”.

Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pălică şi vişinată, iar meniul a fost unul tradiţional românesc. Muzica populară s-a îmbinat perfect cu cea lăutăreacă, iar trăsniţii Bogdan Dumitrescu, Raluca Guslicov şi Lavinia Stoica au demonstrat că sunt la fel de talentaţi la cântat ca şi la actorie.

Petrecerea a durat până după miezul nopţii, iar momentul deschiderii şampaniei a fost unul cu adevărat special. Grig Chiroiu şi Justinian Radu au desfăcut sticlele cu sabia, printr-o tehnică numită sabrare, descoperită pe timpul lui Napoleon.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton