Homepage  / Seriale / Seriale americane

Travis Fimmel joacă în serialul „Dune: The Sisterhood”

Travis Fimmel joacă în serialul „Dune: The Sisterhood”

de Andreea Hentea,

Travis Fimmel (43 de ani), vedeta din „Vikingii” și „Crescuți de lupi”, joacă într-o altă producție extrem de așteptată. Actorul australian a fost distribuit recent în serialul „Dune: The Sisterhood”, lucrând în prezent la episodul pilot, ale cărui filmări au început deja, alături de Emily Watson și Shirley Henderson, scrie deadline.com.

Celebrul interpret al lui Ragnar Lothbrok din serialul „Vikingii” și al lui Marcus din „Crescuți de lupi” joacă, împreună cu Emily Watson și Shirley Henderson, în episodul pilot al serialului „Dune: The Sisterhood”, la care se lucrează în prezent.

„Crescuți de lupi”

Serialul „Dune: The Sisterhood”, inspirat de „Dune”, romanul clasic al lui Frank Herbert, are acțiunea plasată cu 10.000 de ani înainte de povestea lui Paul Atreides și le urmărește pe surorile Harkonnen (interpretate de Emily Watson și de Shirley Henderson). Acestea luptă împotriva forțelor care amenință viitorul omenirii și înființează legendara grupare cunoscută sub numele de „Bene Gesserit”.

Cine e în echipa serialului

Travis Fimmel interpretează rolul lui Desmond Hart, un soldat carismatic cu un trecut misterios, care se străduiește să câștige încrederea Împăratului, în detrimentul surorilor Bene Gesserit. Alături de Emily Watson, Shirley Henderson și Travis Fimmel, din distribuție mai fac parte Indira Varma, Sarah-Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Faoileann Cunningham, Aoife Hinds și Chloe Lea.

Serialul „Dune: The Sisterhood” este creat de scenarista Diane Ademu-John și de Alison Schapker, care sunt și producători executivi, iar regia primelor două episoade îi aparține lui Johan Renck, și el producător executiv. Denis Villeneuve, care a regizat, co-scris și produs filmul „Dune” / „Dune: Part One” (2021), iar în prezent filmează „Dune: Part Two” (care se va lansa în 2023), este și el producător executiv al serialului, alături de deținătorii drepturilor asupra operei lui Frank Herbert. „Dune” (lansat în octombrie 2021) a fost recompensat anul acesta cu șase premii Oscar și un Glob de Aur și a încasat peste 400 de milioane de dolari la nivel global.

Serialul „Dune: The Sisterhood” este coprodus de HBO Max și Legendary Television, filiala TV a studiourilor Legendary, care se află în spatele francizei „Dune”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton