Homepage  / Știri

Treat Williams a murit într-un tragic accident. Cunoscutul actor din „Chesapeake Shores” avea 71 de ani

Treat Williams a murit într-un tragic accident. Cunoscutul actor din „Chesapeake Shores” avea 71 de ani
6

de Andra Stana,

Treat Williams a murit în mod neașteptat, în urma unui accident cutremurător. Actorul, cunoscut pentru rolurile din „Everwood” și „The Eagle Has Landed” și „Chesapeake Shores”, serialul de pe Netflix, avea 71 de ani.

A murit Treat Williams, actorul din „Chesapeake Shores”

Reprezentantul lui Williams, Barry McPherson, a confirmat trista veste luni seară.

„A fost ucis în această după-amiază. Făcea la stânga sau la dreapta [și] o mașină i-a tăiat calea”, a spus McPherson, pentru People. „Sunt pur și simplu devastat. A fost cel mai drăguț tip. Era atât de talentat”.

„A fost un actor al actorilor. Regizorii l-au iubit. A fost inima Hollywood-ului de la sfârșitul anilor 1970“, a adăugat McPherson. „A fost foarte mândru de performanța sa din acest an. A fost atât de fericit de munca pe care i-am dat-o. A avut o carieră echilibrată”.

Treat Williams a murit într-un tragic accident. Cunoscutul actor din „Chesapeake Shores” avea 71 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

La scurt timp după anunțul reprezentantului său, poliția statului Vermont a dat o declarație și a oferit mai multe detalii în legătură cu accidentul. Astfel, potrivit autorităților, în jurul orei 16:53, „o Honda Element 2008 care se îndrepta spre sud […] a încercat să vireze la stânga într-o parcare”.

Ancheta inițială a detaliat că mașina „a oprit, a semnalat un viraj la stânga și apoi a virat în calea unei motociclete Honda VT700c 1986 din nord, condusă de Williams”.

Cu toate acestea, actorul „nu a reușit să evite o coliziune și a fost aruncat de pe motocicletă”. „El a suferit răni grave și a fost transportat pe calea aerului la Albany Medical Center din Albany, New York, unde a fost declarat decesul”, se mai arată în comunicat.

Cine a fost Treat Williams

Treat Williams a avut o carieră înfloritoare, ce s-a întins pe zeci de ani. El și-a făcut debutul în filmul „Deadly Hero”, în 1976.

A continuat să joace în numeroase filme ale lui Steven Spielberg, printre care „1941”, „Prince of the City”, „Blue Bloods” și, mai apoi, în serialul de pe Netflix, „Chesapeake Shores”.

Actorul a obținut prima sa nominalizare la Globul de Aur pentru rolul său din filmul „Hair” din 1979, bazat pe musicalul de pe Broadway. Ulterior, el va câștiga un premiu Primetime Emmy în 1996 pentru rolul său din „The Late Shift”.

Williams era căsătorit de 35 de ani cu Pam Van Sant, cu care a avut doi copii, Gill și Elinor.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton