Homepage  / Vedete / Vedete străine

Trebuie să o vedeți pe İrem Helvacıoğlu, Nefes din „Lacrimi la Marea Neagră”, în rochie de mireasă! Este superbă!

Trebuie să o vedeți pe İrem Helvacıoğlu, Nefes din „Lacrimi la Marea Neagră”, în rochie de mireasă! Este superbă!

de Redactia Tvmania

Actrița care și-a făcut numeroși fani și în rândul telespectatorilor români, după difuzarea serialului „Lacrimi la Marea Neagră” la Kanal D, a îmbrăcat rochia de mireasă pentru noul ei proiect, serialul „Seni Çok Bekledim”.

Spre deosebire de Nefes, personajul său din „Lacrimi la Marea Neagră”, o femeie îndelung abuzată de soțul ei violent, care doar la felul cum arăta nu se gândea, în „Seni Çok Bekledim” (în traducere „Te-am așteptat atât de mult”), İrem Helvacıoğlu interpretează o eroină puternică, stilată, o fotografă care știe ce vrea și care se îndrăgostește de un om de afaceri singuratic, jucat de Özcan Deniz (actorul, implicat în această perioadă în ditamai scandalul, este și scenarist, și producător).

Audiențe dezamăgitoare pentru „Seni Çok Bekledim”

„Seni Çok Bekledim” a început la sfârșitul lui ianuarie la postul turcesc Star TV, dar nu merge deloc bine. La cât tam-tam s-a făcut înainte de lansare – filmări în străinătate, mai multe amânări ca totul să fie perfect, atenție acordată detaliilor – audiențele sunt dezamăgitoare (cam ca atunci când un elefant naște un șoricel, au făcut mișto tabloidele turcești).

Chiar și așa însă, la sfârșitul săptămânii trecute, serialul a generat o mulțime de comentarii în social media, subiectul fiind preluat și de presă. Care a fost motivul? İrem Helvacıoğlu (31 de ani) a îmbrăcat o rochie fabuloasă pentru nunta personajului ei, Ayliz, și toată lumea a remarcat cât de elegantă este!

Superba rochie, care îi pune atât de bine în valoare silueta impecabilă lui İrem, ar fi fost comandată special la o casă de modă faimoasă, Barrus London, scriu ziarele turcești. Și nu doar rochia a fost admirată, dar și cerceii, luați de altă companie renumită, Tophills Jewelry.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton