Homepage  / Vedete străine

Trecutul amoros al lui Leonardo DiCaprio. Ce legătură există între toate fostele lui iubite

Trecutul amoros al lui Leonardo DiCaprio. Ce legătură există între toate fostele lui iubite
21

de Roxana Mirea,

Leonardo DiCaprio și modelul Camila Morrone s-au despărțit recent, după o relație de patru ani. La scurt timp după ce a apărut vestea despărțirii, Internetul a fost asaltat cu numeroase glume referitoare la faptul că celebrul actor s-a despărțit de iubitele sale de până acum în jurul vârstei de 25 de ani. Și cum Morrone a împlinit 25 de ani pe 16 iunie, zilele ei alături de DiCaprio erau numărate.

Iată o trecere în revistă a tuturor iubitelor lui Leonardo DiCaprio.

Istoricul amoros al lui Leonardo DiCaprio

Bridget Hall

Leonardo DiCaprio avea 19 ani atunci când el și Bridget Hall s-au despărțit, iar ea avea 16 ani.

Modelul Bridget Hall a avut o relație cu DiCaprio în 1994, la începutul carierei sale. Nu este clar când s-au despărțit, dar unele surse susțin că Hall a negat cu totul relația, scrie Page Six.

Naomi Campbell

DiCaprio s-ar fi cuplat cu supermodelul în 1995, dar a decis să păstreze o relație platonică în continuare. De atunci, cei doi au rămas prieteni.

La momentul despărțirii, actorul avea 20 de ani, iar Naomi avea 24 de ani.

75th Cannes Film Festival in FranceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Kristen Zang

Leonardo DiCaprio a avut o relație cu modelul născut în Michigan timp de un an, între 1996 și 1997. Se pare că s-au despărțit ca urmare a faimei galopante pe care a el cunoscut-o după lansarea filmului „Titanic”.

Atât DiCaprio, cât și Kristen aveau 22 de ani la momentul despărțirii.

Eva Herzigová

DiCaprio s-ar fi îndrăgostit de modelul ceh după ce a cunoscut-o la premiera filmului „The Man in the Iron Mask”. Ei au avut o aventură de scurtă durată în 1998.

La momentul despărțirii, actorul avea 23 de ani, iar Eva avea 24 de ani.

74th Cannes Film Festival: ‘Everything Is Fine’ ScreeningIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 21

Gisele Bündchen

Bündchen și DiCaprio au avut o relație între 2000 și 2005. Amândoi au avut în comun dragostea pentru lupta pentru protejarea mediului înconjurător și pentru baschet. Ani mai târziu, Bündchen s-a căsătorit cu starul NFL Tom Brady.

Când s-au despărțit, Leonardo DiCaprio avea 30 de ani, iar Gisele Bündchen avea 24 de ani.

77TH ACADEMY AWARDSIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 21

Bar Refaeli

Supermodelul israelian și starul din „Inception” au avut o relație între 2005 și 2011. Relația lor a început după ce cuplul s-a cunoscut la un concert al trupei U2, din Las Vegas.

DiCaprio avea 36 de ani la momentul despărțirii, iar ea avea 25 de ani.

Bar Refaeli (barrefaeli / 14.02.2021) Supplied by Instagram.com/face to face

Blake Lively

Cei doi au avut o relație de scurtă durată, timp de cinci luni, în 2011, după ce s-au întâlnit la bordul iahtului lui Steven Spielberg, la Monte Carlo, cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes. În prezent, Lively este căsătorită cu Ryan Reynolds și au trei copiii împreună.

La momentul despărțirii, DiCaprio avea 36 de ani, iar Blake Lively avea 24 de ani.

Met Gala 2016Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 21

Erin Heatherton

Modelul Victoria’s Secret și DiCaprio s-au întâlnit timp de 10 luni înainte de a se despărți în 2012. Vedeta din „Don’t Look Up” a fost văzută petrecând cu o „gașcă” de modele la scurt timp după despărțire.

Când și-au spus adio, el avea 37 de ani, iar ea 23 de ani.

Alesia Riabenkova

S-a zvonit că DiCaprio a avut o relație pentru scurt timp cu modelul și actrița americană în 2013, dar relația nu a fost niciodată confirmată.

La momentul despărțirii, actorul avea 38 de ani, iar ea, doar 21.

Toni Garrn

Leonardo DiCaprio a trăit o poveste de dragoste de aproximativ un an cu un alt model, Toni Garrn. Cei doi au fost văzuți împreună la cea de-a 66-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes în 2013 și s-au despărțit în anul următor.

Când și-au spus adio, actorul avea 40 de ani, iar ea avea 22.

Exclusif – Prix spécial – no web – Leonardo Dicaprio et Toni Garrn à la soirée de l’AmfARIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 21

Kelly Rohrbach

Leonardo DiCaprio și Kelly Rohrbach au avut o relație de câteva luni în anul 2016. Rohrbach este acum căsătorită cu avocatul Steuart Walton.

Când s-au despărțit, el avea 41 de ani, iar ea avea 25 de ani.

2018 Vanity Fair Oscar PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 21

Nina Agdal

DiCaprio s-a întâlnit cu modelul danez Nina Agdal în 2016, dar cei doi s-au despărțit în anul următor. Au rămas „prieteni” după despărțire, iar în decembrie 2021 au fost văzuți împărțind un „salut prietenos” după ce s-au întâlnit într-un club din Miami.

La momentul despărțirii, el avea 42 de ani, iar ea avea 25.

Lorena Rae

DiCaprio a fost văzut pentru prima dată ieșind cu modelul în Monaco, în august 2017. Apoi au fost văzuți din nou împreună în New York luna următoare, dar apropiații starului din „Marele Gatsby” au insistat la acea vreme că cei doi erau doar „prieteni”.

Când s-au despărțit, actorul avea 42 de ani, iar ea avea 23.

Camila Morrone

Zvonurile privind relația dintre modelul Morrone și DiCaprio au apărut în 2017. Cei doi au călătorit prin lume și chiar au adoptat câini împreună. Cu toate acestea, relația de patru ani s-ar fi încheiat în 2022, iar despărțirea a fost anunțată la doar câteva săptămâni după ce Morrone a împlinit 25 de ani.

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, s-ar fi despărțitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 21

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton