Homepage  / Televiziune

Cei trei Faimoși propuși spre eliminare la Survivor 2022, ediția din 1 martie. „Voi face un anunț care îmi va schimba viața”

Cei trei Faimoși propuși spre eliminare la Survivor 2022, ediția din 1 martie. „Voi face un anunț care îmi va schimba viața”
6

de Roxana Mirea,

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate din ediția de aseară a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV. Drept urmare, concurenții din echipa roșie au fost nevoiți să se nominalizeze între ei. După jocul de imunitate, a urmat jocul pentru imunitate personală. Iată care sunt cei trei concurenți din echipa Faimoșilor propuși spre eliminare la Survivor România 2022.

Faimoșii propuși spre eliminare la Survivor 2022

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate, aseară, 28 februarie, de la Survivor România. Apoi, concurenții din echipa roșie s-au luptat pentru a obține imunitatea personală. Câștigătorii au fost Elena Chiriac și Marian Drăgulescu.

În urma votului colectiv, Faimoșii l-au propus spre eliminare pe Cătălin Zmărăndescu. Acesta tocmai ce se întorsese de pe Insula Exilului. Apoi, a venit rândul Elenei Chiriac și al lui Marian Drăgulescu să nominalizeze. Elena l-a propus spre eliminare pe Emil Rengle, iar Marin l-a propus pe CRBL.

Drept urmare, cei trei concurenți propuși spre eliminare din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022 sunt Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle și CRBL.

Cei-trei-Faimosi-propusi-spre-eliminare-la-Survivor-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cătălin Zmărăndescu, după ce a fost nominalizat

Cătălin Zmărăndescu a fost votat de colegii lui. Acesta a spus că nimeni nu poate să îl schimbe și că este un membru valoros al echipei, din punct de vedere sportiv.

„Nu trebuie să se ascundă nimeni după deget pentru că se știe clar cine m-a votat. Nu este deloc o surpriză. Așa cum am spus de câte ori am avut ocazia, pe mine mă interesează sportiv ce se întâmplă în această echipă, în primul rând și după aceea social. Cel puțin, n-am ce să-i reproșez Laurei, chiar dacă am avut la începutul acestei competiții câteva mici altercații sau diferențe de opinii. I-am înțeles punctul de vedere. Așa este ea și nu vreau s-o schimb, cum nimeni nu poate să mă schimbe pe mine pentru că ăsta este felul meu de a fi. Spun doar că din punctul meu de vedere sunt un membru foarte valoros al acestei echipe. Știu clar ce pot să fac pentru echipa asta. Dacă cei de acasă consideră că nu sunt în stare și că nu sunt bun pentru echipă, ei vor hotărî. Lăsăm publicul să decidă și mergem mai departe”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Emil Rengle, după ce a fost propus spre eliminare la Survivor 2022

Emil Rengle nu se aștepta să fie propsus spre eliminare la Survivor România 2022. Pe de altă parte, el a spus că are un anunț important de făcut, care îi va „schimba viața”.

Nu mă așteptam. În mod clar, Survivor este cea mai imprevizibilă experiență din viața mea și nu mp așteptam pentru că se tot aude aici că din punct de vedere sportiv, nu sunt atent la final, că nu mi-a ieșit. Proba de astăzi este cel mai bun exemplu că în fiecare zi se poate întâmpla altceva, că nu tot timpul forța este importantă. Pentru mine, ziua de astăzi, în care am fost pus sub presiune să dovedesc… Simt că procesul devine din ce în ce mai personal. Eu am venit aici să mă descopăr pe mine ca bărbat și voi continua să fac asta. Tocmai de aceea a venit momentul să fac un anunț care îmi va schimba viața.

Atunci când am intrat în Survivor, am spus că România mi-a descoperit energia feminină și că e timpul să-l descoperim pe Emil Rengle împreună. în această călătorie, simt că mă apropii de potențialul meu maxim. Vreau să fac astăzi un anunț public și faptul că Emil Rengle pe tocuri a murit. Aleg astăzi în mod conștient să îmi opresc cariera de performer pe tocuri. Am învățat aici că eu sunt de ajuns, fără niciun fel de accesoriu. Am învățat că Emil rengle este un bărbat unic”, a spus Emil Rengle.

CRBL, unul dintre Faimoșii propuși spre eliminare la Survivor 2022

CRBL se aștepta să fie propus spre eliminare, dar nu de către Marian Drăgulescu.

„O vedeam venind, dar nu din partea lui Marian. Am văzut-o venind din altă parte. Știam că voi fi nominalizat pentru că nu prea mai avem opțiuni și când nu mai sunt opțiuni votezi CRBL. Nu am cum să-i cer lui Marian mai mult pentru că nu are cum să înțeleagă. De-abia a venit. Încă nu a înțeles jocul. Trebuie să mai treacă timpul. De asta nu pot să îl acuz, dar nici nu pot să fiu de acord cu el.

Singura mea echipă este acasă. Sunt oamenii care votează. Doar publicul decide. S-au spus prea multe în seara asta și încă procesez. Sunt lucruri șocante pentru mine, dar și multe adevăruri spuse. Sincer, credeam că mă votează grupul. Când am văzut că grupul nu m-a votat, eram convins că Elena o să mă voteze. De la Marian, chiar nu mă așteptam”, a spus CRBL.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton