Homepage  / Articole

Trei petreceri pentru aniversarea Andrei

Trei petreceri pentru aniversarea Andrei

de Redactia Tvmania

Prietenii, familia şi colegii Andrei nu s-au mulţumit cu a-i organiza preferatei lor o singură petrecere de ziua ei aşa că au pus la cale trei evenimente menite să sărbătorească faptul că a mai crescut, dar şi doi ani ani de căsnicie.

.

Andra si Catalin Maruta

Andra şi Cătălin sunt de căsătoriţi de doi ani.

După vacanţa petrecută în Spania alături de Cătălin şi de prieteni, Andra s-a oprit direct acasă, la Câmpia Turzii unde a fost primită cu chef de petrecere de familie şi cunoscuţi.

Apoi, la show-ul ”Românii au talent” de la Timişoara, chiar cu o zi înainte de ziua sa de naştere, vedeta Pro Tv a fost sărbătorită de colegii de emisiune, dar şi de public: timişorenii i-au cântat ”La mulţi ani”, iar artista a primit un tort şi un buchet imens de flori.

“M-am emoţionat foarte tare când sala a început să-mi cânte. E un sentiment foarte frumos să simţi atâta energie pozitivă chiar de ziua ta şi să ai în jur atâţia oameni care ţin la tine”, a povestit Andra.

Nici soţul său nu s-a lăsat mai prejos şi a pus la cale o petrecere cu prietenii în Bucureşti, chiar pe 23 august. Cătălin Măruţă a mărturisit că a fost foarte bucuros că de ziua de naştere a soţiei sale, dar şi de aniversarea a doi ani de când s-au căsătorit, au putut fi împreună.

”Ne-au fost alături şi prietenii şi rudele de aici, aşa cum facem mereu. Aşa că după prima petrecere de la Cluj şi surprizele pentru Andra de la Timişoara, am serbat şi în Bucureşti. Au fost nişte zile foarte frumoase”, îşi aminteşte prezentatorul ”Happy Hour”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton