Homepage  / Vedete / Vedete străine

Trei romane scrise de brazilianul Paulo Coelho vor deveni serial

Trei romane scrise de brazilianul Paulo Coelho vor deveni serial

de Redactia Tvmania

Temele și personajele cu care ne-a făcut cunoștință Paulo Coelho în romanele „Brida”, „Vrăjitoarea din Portobello” și „Diavolul şi domnişoara Prym” se vor reuni într-un serial. Toate cărțile au apărut și în limba română, la Editura Humanitas.

Paulo Coelho își face debutul pe micile ecrane, după cum a aflat Deadline, trei dintre romanele sale, „Brida”, „Vrăjitoarea din Portobello” și „Diavolul şi domnişoara Prym”, vor fi contopite într-o poveste care își dorește să exploreze condiția umană. Serialul, care nu are încă un nume, dar există o schiță a scenariului: personajul principal va fi un tânăr preot fugar, exclus din biserică și vânat de o puternică familie criminală. Pe urmele lui se află și un agent CIA.

Scriitorul brazilian în vârstă de 70 de ani este foarte implicat în proiect, el va introduce fiecare episod și va comenta temele dezbătute de acesta. Serialul va fi produs de FremantleMedia North America, Random House Studio și Dancing Ledge Productions. Momentan, producătorii sunt în căutarea unui scenarist.

Producătorii executivi sunt Dante Di Loreto („Glee”, „American Horror Story”), Peter Gethers și Laurence Bowen. „Nu a mai fost niciodată un scriitor atât de prolific, provocator și angajat social ca Paulo Coelho. Scrierile sale ne fac să vedem lumea altfel, sunt pline de speranță și inspirație”, a declarat Di Loreto.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton