Homepage  / Seriale / Telenovele

Trei seriale noi la Acasă

Trei seriale noi la Acasă

de Redactia Tvmania

Din 14 decembrie, Acasă te poartă într-o călătorie fascinantă în jurul lumii: din India în Turcia și Brazilia! Telespectatorii sunt invitați să descopere trei noi povești de iubire cu milioane de fani în lumea întreagă.

 

„Avenida Brasil”

Avenida Brasil

De luni până duminică, de la ora 20.00 la 22.00, Acasă aduce o producție braziliană, cu o distribuție de excepție, „Avenida Brasil”. Serialul prezintă povestea dramatică a Ritei, o tânără a cărei viață a fost distrusă de o femeie ambițioasă, fără scrupule. Drumurile celor două se vor intersecta atunci când Rita va fi adult, va avea o nouă identitate și va face tot posibilul să se răzbune.

 

„Îngeri și nobili”

Ingeri si nobili

De la ora 18.00, de luni până vineri, timp de două ore, telespectatorii vor vedea incredibila poveste a serialului turcesc „Îngeri și nobili”. Ata duce o viață liniștită alături de soție și cei doi copii, însă problemele îl copleșesc și deciziile din trecut revin în defavoarea sa, reușind să-i zdruncine liniștea și fericirea.

 

„Sufletul meu pereche”

Sufletul meu pereche

Timp de o oră, de luni până vineri, de la ora 17.00, românii vor putea urmări serialul indian „Sufletul meu pereche”, care prezintă povestea unui bărbat ce regretă teribil decizia de a nu se căsători cu femeia pe care o iubește, dar și întâmplările prin care acesta trece în încercarea de a-și îndrepta greșeala.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton