Homepage  / Știri / Televiziune

Trei seriale noi vin în septembrie pe canalele FilmBox

Trei seriale noi vin în septembrie pe canalele FilmBox

de Redactia Tvmania

FilmBox anunță trei producții noi luna viitoare, două thrillere și o comedie.

 

Emily Watson în „Curtea cu meri”

„Curtea cu meri”

La FilmBox Premium, de joi, 7 septembrie, începe „Curtea cu meri” / „Apple Tree yard”, un thriller psihologic, bazat pe romanul (care a apărut și la noi la Editura Vellant) cu același nume a scriitoarei Louise Doughty. Miniseria de 4 părți se concentrează pe personajul Yvonnei Carmichael (Emily Watson), om de știință cu o viață ideală. Aventura pasională pe care Yvonne o va începe însă pe neașteptate, cu un străin misterios, Mark Costley (Ben Chaplin), va distruge echilibrul vieții sale liniștite și o va aduce în fața justiției, suspectată de crimă. Serialul va fi difuzat în fiecare joi, de la 21.00.

 

„Nu te teme”

Cea de-a doua premieră a lunii, la FilmBox Premium este „Nu te teme” / „Modus”. Serialul, care are 8 episoade, este un thriller polițist bazat pe opera Annei Holt, fost ministru de de Justiție al Norvegiei. Acțiunea începe cu uciderea unei preotese și, în mod inedit, cu dezvăluirea numelui ucigașului încă din primul episod. Scenă după scenă, serialul se transformă într-o analiză profundă a unor personaje complexe în frunte cu Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman). Ea este potagonista, profiler al FBI, dar și mama a unei fetițe autiste care este martoră a unei crime. „Nu te teme” a devenit unul dintre cele mai de succes seriale din Scandinavia, din ultimii 25 de ani, având o audiență de 1,2 milioane de telespectatori. Primul sezon al seriei începe la FilmBox Premium, pe 12 septembrie, începând cu ora 21.00, iar în al doilea sezon se va alătura distribuției și Kim Catrall (Samantha Jones din „Totul despre sex”).

 

„Einstein”

FilmBox Extra HD va difuza, în fiecare duminică, de la ora 16.00, o producție germană. De-a lungul celor 10 episoade din „Einstein” îl urmărim pe Felix Winterberg (Tom Beck), stră-stră-nepotul marelui Albert Einstein. Felix este la rândul lui un geniu al fizicii, implicat în proiecte științifice revoluționare, pe care încearcă să le ducă la bun sfârșit înainte să moară. Diagnosticat cu o boală incurabilă, cel mai probabil Felix nu va apuca cea de-a 40 aniversare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton