Homepage  / Televiziune

„Trei surori”, serialul turcesc cu Özgü Kaya, începe în curând la TV. Când e marea premieră

„Trei surori”, serialul turcesc cu Özgü Kaya, începe în curând la TV. Când e marea premieră

de Andra Stana,

Serialul „Üç Kız Kardeş” a fost lansat în februarie 2022, deci foarte recent, la postul Kanal D Turcia. Iată pe ce post va fi difuzat în România și când e programată marea premieră a serialului cu Özgü Kaya („Dragoste și secrete”), Reha Özcan („Doctorul minune”) și Berker Güven („Nemilosul Istanbul”).

Serialul turcesc „Trei surori” începe în curând la Acasă TV

În România, „Üç Kız Kardeş” a fost cumpărat, potrivit site-ului ranini.tv, de trustul Pro, ceea ce înseamnă că îl așteptăm la postul Acasă. Recent, am aflat când e premiera serialului turcesc „Trei surori”.

„Üç Kiz Kardes”/„Trei surori” în românește este adaptarea unei cărți de İclal Aydın și urmărește destinele a trei surori. Serialul spune povestea a trei surori și a obstacolelor pe care trebuie să le depășească. Odată cu căsătoria lui Turkan (personaj jucat de Özgü Kaya), nori negri vor începe să planeze asupra familiei, iar nimic nu va mai fi la fel ca înainte.

Distribuția este formată din Özgü Kaya, pe care am văzut-o în „Dragoste și secrete”, Reha Özcan, pe care îl știm din „Doctorul minune”, și Berker Güven, care a avut un rol important în „Nemilosul Istanbul”.  

La începutul lui 2023, serialul „Trei surori” va avea premiera la postul Acasă TV. Mai precis, primul episod va fi pe post chiar pe 2 ianuarie.

Turcii Özgü Kaya și Burak Serdar Șanal au pus punct relației lor

Özgü Kaya și Burak Serdar Șanal, cunoscuți telespectatorilor români din serialul „Dragoste și secrete”, difuzat de Kanal D, au fost un cuplu. Cei doi s-au despărțit anul trecut.

În „Dragoste și secrete”, în original „Kimse Bilmez”, frumoasa Özgü Kaya (24 de ani) suspina și îl cucerea pe Keremcem, dar în realitate, pe platourile de filmare a început o relație amoroasă cu Burak Serdar Șanal (32 de ani), interpretul Pilotului. Povestea lor de dragoste a rămas un secret până când, la două săptămâni după difuzarea, în decembrie 2019, a ultimului episod din „Dragoste și secrete” pe micile ecrane din Turcia, cei doi actori au anunțat oficial pe conturile de Instagram că s-au îndrăgostit, publicând poze dintr-o vacanță la Paris.

După ce presa turcă a scris că îndrăgostiții s-au despărțit, confirmarea veștii a venit chiar de la protagoniști, care au șters toate pozele cu ei împreună de pe conturile lor de social media. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton