Homepage  / Cinema

Trei vedete dau viaţă personajelor din “Bunul dinozaur”

Trei vedete dau viaţă personajelor din “Bunul dinozaur”

de Redactia Tvmania

Filmul “Bunul dinozaur” este dublat în limba română pentru ca cei mai mici dintre spectatori să poată lua parte pe de-a-ntregul la aventură.

Marian Ralea

Simpaticul şi timidul apatozaur Arlo (vocea lui Radu Chirţan) încearcă să-și găsească gena de dinozaur neînfricat, iar vocea mamei îl însoţeşte din primele momente. Pentru spectatorii din România, glasul mamei e de fapt vocea Elenei Lasconi, jurnalistă şi vedetă ProTV, ea însăşi mamă. Marian Râlea, simpaticul magician din anii ’90, un actor impecabil de teatru şi film, intră în pielea Colecţionarului, un dinozaur mai ciudat pe care Arlo îl întâlneşte în vasta pădure înfricoşătoare, de-a lungul călătoriei sale.

Arlo o cunoaşte şi pe simpatica Ramsey, o puştoaică T-Rex, care prinde viaţă pe marele ecran de cinema datorită artistei Maria Radu, o vedetă spontană şi entuziastă. Apoi dă şi de impunătorul ei tată, un T-Rex în adevăratul sens al cuvântului, mare, autoritar, cu o voce puternică (a actorului Zoltan Octavian Butuc) de care aproape că îi e frică.

Filmul lansat de Disney•Pixar a intrat în cinematografele din România, din 27 noiembrie şi este produs de creatorii “În căutarea lui Nemo” şi “Povestea Jucăriilor” şi regizat de Peter Sohn, fiind distribuit de Forum Film România, doar în varianta dublată, în format 3D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton