Homepage  / Filme Online / Netflix

Trei vieți, serial Netflix. Cum arată Maite Perroni în proiectul în care joacă triplu rol

Trei vieți, serial Netflix. Cum arată Maite Perroni în proiectul în care joacă triplu rol
12

de Andra Stana,

Maite Perroni este una dintre cele mai iubite actrițe mexicane. Devenită celebră pentru rolul din „Rebelde”, ea poate fi văzută acum într-un serial de pe Netflix. Iată primele imagini din Triptych / Trei vieți, în care Maite joacă, de fapt, trei roluri.

În serialul Triptych / Trei vieți, lansat recent pe Netflix, Maite Perroni interpretează triplu rol. Despre acest proiect, frumoasa actriță în vârstă de 39 de ani spune că a fost cea mai mare provocare actoricească a ei de până acum. Unul dintre personajele sale este Becca, un expert în criminalistică, care, atunci când investighează o crimă, își dă seama că victima arată exact ca ea.

trei-vieti-serial-netflix.-primele-imagini-din-noul-proiect-al-lui-maite-perroni-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Din acest moment Becca face tot posibilul să afle adevărul despre trecutul ei.

În serial mai joacă, printre alții, Ana Layevska (“Chemarea inimii”), David Chocarro (“El Recluso”, “Suflet calator”), Ofelia Medina (“Columbiana”) și Flavio Medina (“El Recluso”, “Narcos”).

Maite Perroni a pozat însărcinată

Protagonista telenovelelor “Rebelde”, “Triumful dragostei”, “Singură pe lume” și “Tată de-a gata” a pozat însărcinată pentru coperta revistei mexicane “Caras”. În cadrul unui pictorial mult așteptat de către fani actrița în vârstă de 39 de ani și-a etalat burtica de gravidă alături de soțul ei, producătorul Andrés Tovar (40 de ani).

În aproximativ trei luni, Maite și Andrés vor deveni părinții unei fetițe și sunt foarte fericiți.

“Sunt ferm convinsă că Andrés va fi un tată minunat. Și că fetița noastră va fi foarte iubită, bine îngrijită și răsfățată. Sperăm să o putem ghida bine prin viață”, a declarat Maite Perroni celor de la “Caras”.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton