Homepage  / Cinema

„Trenul asasinilor”, o poveste de acțiune cu Brad Pitt. Trailer, povestea, data lansării

„Trenul asasinilor”, o poveste de acțiune cu Brad Pitt. Trailer, povestea, data lansării

de Andreea Hentea,

Noul film al lui Brad Pitt, „Trenul asasinilor” / „Bullet Train” se va lansa nu în aprilie, cum fusese stabilit anterior, ci pe 29 iulie 2022. Până atunci, putem vedea primul trailer lansat de Sony pentru această nouă poveste de acțiune, plină de vedete, scrie deadline.com.

În centrul filmului se află un tren de mare viteză care pleacă din Tokyo, la bordul căruia se îmbarcă cinci asasini cu o misiune specială. Brad Pitt joacă rolul lui „Ladybug”, un asasin cu experiență care știe să treacă drept cea mai pașnică persoană din lume. Când se urcă în trenul rapid spre care îl direcționează cea mai nouă misiune a sa, totul i se pare floare la ureche. Până când realizează că în tren mai sunt câțiva „experți” din domeniul său care vor să pună mâna exact pe obiectul căutat de el.

Cu un hit plin de energie și nostalgie pe coloana sonoră, „Stayin’ Alive”, al trupei Bee Gees, proaspăt publicatul trailer al filmului anunță o poveste plină de dinamism, din care nu lipsesc însă accentele parodice și trimiterile la secvențe de acțiune celebre. Brad Pitt este îmbrăcat ca un turist american relaxat, cu o inofensivă pălărie de plajă, iar personajele livrează în permanență proverbe inspiraționale „asortate” cu decorul japonez în care se desfășoară povestea.

Un tren doldora de vedete

Regizat de David Leitch („John Wick”, „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, „Deadpool 2”, „Furios și iute: Hobbs & Shaw”), filmul „Trenul asasinilor” este ecranizarea romanului „Maria Beetle”, al scriitorului japonez de mare succes Kôtarô Isaka, adaptat pentru ecran de scenaristul Zak Olkewicz. Alături de Brad Pitt, pe genericul său se regăsesc Sandra Bullock, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Hiroyuki Sanada, Joey King, Andrew Koji și Brian Tyree Henry.

Printre cele mai tinere vedete ale filmului se află Joey King (22 de ani), care a debutat în film la nouă ani. Ea a jucat în apreciatul serial „Fargo”, lansat în 2014 și în filme ca „Ziua Independenței: Renașterea” (2016), în „Legenda lui Slender Man” (2018) și în „Cabina de săruturi 2” (2020).

În trenul plin de asasini se va afla și cascadorul și expertul în arte marțiale anglo-japonez Andrew Koji, devenit celebru după aparițiile din serialul Cinemax „Războinicul” / „Warrior” (2019), difuzat de HBO Go, și din filmul „G.I. Joe: Snake Eyes” / „Snake Eyes: G.I. Joe Origins” (2021), intrat în vara trecută în cinematografele de la noi, în care a jucat alături de Henry Golding, Úrsula Corberó și Samara Weaving.

Până la premiera din vară, urmăriți trailerul filmului aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton