Homepage  / Seriale / Seriale americane

Trilogia „Nașul” va sta la baza unui nou serial intitulat „The Offer”

Trilogia „Nașul” va sta la baza unui nou serial intitulat „The Offer”

de Redactia Tvmania

Legendara serie „Nașul”, regizată de Francis Ford Coppola, va fi sursa de inspirație a unui nou serial de zece episoade, intitulat „The Offer”, informează Hollywood Reporter. 

În timp ce veteranul Francis Ford Coppola a lucrat minuțios timp de șase luni în arhivele Paramount pentru a-și reface filmul din 1990, „Nașul III” (care va fi lansat în decembrie în cinematografe), astfel încât acesta să fie mai aproape de viziunea sa și a scenaristului Mario Puzo, puternica platformă de streaming ViacomCBS va transforma celebra epopee a lui Don Vito Corleone și a familiei sale într-un serial. 

Povestea din „The Offer” va fi spusă din perspectiva lui Al Ruddy, producătorul laureat cu Oscar al seriei „Nașul”. Spectatorii vor afla cum l-a convins acesta pe Marlon Brando să accepte rolul care va deveni unul dintre cele definitorii pentru cariera sa, cât de sceptic era Hollywoodul în a realiza un nou film cu gangsteri și despre conflictul dintre producători și comunitatea italo-americană, care nu dorea să fie descrisă violent pe ecran. 

Platforma ViacomCBS va fi relansată la începutul anului 2021 sub numele Paramount+ și va livra producții inspirate de francize cinematografice celebre, țintind astfel spre un public considerat sigur. Printre proiectele platformei se află sitcomul „The Game”, un spin-off al serialului de succes „Girlfriends”, difuzat în Statele Unite între 2000 și 2008, seria documentară „The Real Criminal Minds”, inspirată de serialul CBS „Minți criminale”, difuzat timp de 15 sezoane (între 2005 și 2020) și un serial documentar numit „Behind the Music”, care va ilustra viața și moștenirea muzicală a 40 dintre cei mai mari artiști ai ultimilor 40 de ani.  

Platforma de streaming Paramount+ a fost precedată de CBS All Access, unul dintre primele servicii de streaming, care a intuit cererea pieței și a oferit, contra unui abonament lunar de 6 dolari, serii precum „Lupta perfectă”, spin-off al producției „Soția perfectă”, o nouă saga „Star Trek” și o nouă versiune a celebrei serii „Zona crepusculară”, rescrisă de apreciatul regizor și scenarist Jordan Peele („Get Out”, „Us”). 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton