Homepage  / Cinema

Trist, foarte trist… Am aflat noua dată de lansare a filmului de acțiune „John Wick 4”

Trist, foarte trist… Am aflat noua dată de lansare a filmului de acțiune „John Wick 4”

de Redactia Tvmania

Așteptat pe marile ecrane în mai 2012, „John Wick 4” tocmai a fost împins încă un an din cauza pandemiei de coronavirus și a lui „Matrix 4”... Așa că vom vedea filmul cu Keanu Reeves în rolul principal abia la sfârșitul lunii mai din 2022!!!

Fanii invincibilului ucigaș de gangsteri vor trebuie să se înarmeze cu… foarte multă răbdare. „John Wick 4” nu va mai ajunge pe ecrane (în cazul în care ecranele vor mai fi) în mai 2021, ci abia peste încă un an, pe 27 mai 2022, după cum a aflat ComingSoon.

Într-un interviu pentru Collider, regizorul Chad Stahelski, responsabil și cu primele trei părți, a explicat că filmările pentru „John Wick 4” au fost decalate din cauza pandemiei și a contractului lui Keanu Reeves cu „Matrix 4”. Pelicula SF a Lanei Wachowski era în a patra săptămână de filmări când a demarat episdemia și s-a oprit producția. „Keanu trebuie deci să termine filmările pentru «Matrix 4», ceea ce cu siguranță îl va ține ocupat până la sfârșitul anului. Și apoi trebuie să se pregătească pentru filmările de la «John Wick 4»”, a mai spus Chad Stahelski.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton